Shiseido ZenEau de Parfum voor Vrouwen

Shiseido Zen Eau de Parfum voor Vrouwen
Shiseido Zen Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
110,00

Je bespaart 44%
100 ml
61,50

Code: SHI0184 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 8-6-2020
UPS Air Mail
maandag 8-6-2020

Beschrijving van het parfum Shiseido Zen
Samenstelling

Geur, gevoel, emotie – de eau de parfum voor vrouwen Shiseido Zen roept blijheid om de oneindige mogelijkheden in je op. Dit unieke geurboeket van gouden bloemen is een uiting van zoetheid en vrouwelijkheid in een nieuw, modern jasje.

  • Bloemige frisheid ondersteund door akkoorden van hout en amber
  • een verleidelijke compositie vol sensualiteit en charme
  • voor de elegante vrouw die harmonie van lichaam en geest uit

Samenstelling van de geur
De eau de parfum Shiseido Zen opent met een sappig fruitige combinatie van ananas, bergamot en sinaasappel, aangevuld met sensuele roos. De topnoten gaan over in de rijke, bloemige hartnoten met unieke akkoorden van rode appel. Rust en harmonie van lichaam en geest wordt opgewekt door de slotcombinatie van olibanum, muskus, amber, patchoeli en cederhout.

Het verhaal van de geur
Levensvolheid is een wedergeboorte die de essentie uit het binnenste van de moderne vrouw accentueert. Zen is een geur vol zinnelijkheid, bevrijde gevoelens en de verleidelijkheid van ongebreidelde beweging. Met haar ontspannende bloemige frisheid, gecombineerd met hout en amber, wekt zij een bron van rust en energie en verenigt ze het traditionele met het hedendaagse.

Onze tip:
De vrouwenparfums van Shiseido zijn altijd een perfect geschenk. Doe een naaste plezier en geef de geur Shiseido Zen cadeau.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roos , Sinaasappel , Bergamot , Ananas
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Lotus , Rode Appel , Hyacint , Viooltje , Gardenia , Freesia
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Muskus , Patchuli , Wierook , Amber
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Shiseido

De luxe cosmetica Shiseido uit Japan bepaalt al meer dan 140 jaar het concept van schoonheid. De filosofie van het merk is gebaseerd op de overtuiging dat schoonheid niet alleen een visueel beeld is, maar eerst en vooral een gevoel.

Het merk kent een rijke geschiedenis. Vanaf het begin wordt het beste van de westerse cosmetica overgenomen en tegelijkertijd verwijst het naar traditionele Aziatische waarden. Shiseido cosmetica is echter niet alleen een iconisch begrip vanwege de tijdloze producten en de lange traditie, maar ook dankzij succesvolle innovaties. Het bedrijf is continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe technologieën op het gebied van huidverzorging en werd in de loop der jaren een vooraanstaande autoriteit op dit gebied.

Als het gaat om de kwaliteit en de geavanceerde samenstelling van de producten, maar evenzeer wat betreft het eerbiedigen van milieuprincipes, bevindt Shiseido zich ver boven het standaardniveau. Of u nu kiest voor parfum van Shiseido, of één van de luxe producten voor huidverzorging, Shiseido make-up, of bijvoorbeeld zonne crème van Shiseido, deze premium cosmetica uit Japan verzorgt u altijd perfecten geeft je een gevoel van een natuurlijke schoonheid.

Review Shiseido Zen