Shiseido Sun Care Protection

Beschermende Lippenbalsem SPF 20

Shiseido Sun Care Protection Beschermende Lippenbalsem SPF 20
Shiseido Sun Care Protection Beschermende Lippenbalsem SPF 20
Shiseido Sun Care Protection Beschermende Lippenbalsem SPF 20
4 gr
22,40

Code: SHI0305 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
maandag 28-1-2019
Shiseido Sun Care Protection
4 gr | 22,40

Beschrijving van de cosmetica Shiseido Sun Care Protection

Het product Shiseido Sun Care Protection beschermt effectief ook de meest gevoelige huid van je gezicht tegen zonnestraling.

Kenmerken:

  • biedt UV-bescherming
  • voorkomt gebarsten lippen
  • hydrateert en voedt
  • eenvoudige en snelle applicatie

Hoe te gebruiken:
Brengt gelijkmatig aan op je lippen voor het verblijf in de zon. Herhaal op elk moment gedurende de dag, als dat nodig is.

Kenmerken

Beschermingsfactor
medium bescherming (SPF 15 – SPF 25)
Consistentie
balsem
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Shiseido

Benadruk je aantrekkelijkheid met de cosmetica en parfums van Shiseido! Of je nu op zoek bent naar kwaliteitsproducten voor de huidverzorging, decoratieve cosmetica, haarverzorgingsproducten of bekoorlijke parfums, het merk Shiseido biedt alles wat je nodig hebt voor je schoonheid en aantrekkelijkheid.

Dit unieke merk van luxe cosmetica komt uit Japan en werd opgericht in 1872, waardoor het wordt beschouwd als één van de oudste fabrikanten van huidverzorgingsproducten ter wereld. Van begin af aan handhaaft het bedrijf strenge normen voor zijn onderzoeksmethoden en de preparaten van Shiseido worden voortdurend vernieuwd en verbeterd.

De cosmetica van Shiseido is van hoge kwaliteit, efficiënt en effectief. Het merk combineert op perfecte wijze oosterse cultuur en geavanceerde technologie en ondersteunt zo je natuurlijke schoonheid. De parfums van Shiseido worden gekenmerkt door een uitgekiende samenstelling en perfecte afwerking.