Shiseido Ever BloomGift SetII. voor Vrouwen

Shiseido Ever Bloom Gift Set  II. voor Vrouwen
Shiseido Ever Bloom Gift Set  II. voor Vrouwen
54,90

Code: SHI06056 | Op voorraad

Eau de Parfum 50 ml + Bodylotion 50 ml + Douchecrème 50 ml

1
PostNL
vrijdag 5-6-2020
UPS Air Mail
donderdag 4-6-2020

Samenstelling

Geursoort
bloemig
Set variant
Gift Set

Over het merk Shiseido

De luxe cosmetica Shiseido uit Japan bepaalt al meer dan 140 jaar het concept van schoonheid. De filosofie van het merk is gebaseerd op de overtuiging dat schoonheid niet alleen een visueel beeld is, maar eerst en vooral een gevoel.

Het merk kent een rijke geschiedenis. Vanaf het begin wordt het beste van de westerse cosmetica overgenomen en tegelijkertijd verwijst het naar traditionele Aziatische waarden. Shiseido cosmetica is echter niet alleen een iconisch begrip vanwege de tijdloze producten en de lange traditie, maar ook dankzij succesvolle innovaties. Het bedrijf is continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe technologieën op het gebied van huidverzorging en werd in de loop der jaren een vooraanstaande autoriteit op dit gebied.

Als het gaat om de kwaliteit en de geavanceerde samenstelling van de producten, maar evenzeer wat betreft het eerbiedigen van milieuprincipes, bevindt Shiseido zich ver boven het standaardniveau. Of u nu kiest voor parfum van Shiseido, of één van de luxe producten voor huidverzorging, Shiseido make-up, of bijvoorbeeld zonne crème van Shiseido, deze premium cosmetica uit Japan verzorgt u altijd perfecten geeft je een gevoel van een natuurlijke schoonheid.

Review Shiseido Ever Bloom