Shiseido Ever Bloom Shower Cream

Douchecrème voor Vrouwen 200 ml

Shiseido Ever Bloom Shower Cream Douchecrème voor Vrouwen  200 ml
Shiseido Ever Bloom Shower Cream Douchecrème voor Vrouwen  200 ml
Shiseido Ever Bloom Shower Cream Douchecrème voor Vrouwen  200 ml
Douchecrème voor Vrouwen 200 ml
29,40

Code: SHI1340 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
donderdag 21-2-2019
Shiseido Ever Bloom Shower Cream
Douchecrème voor Vrouwen 200 ml | 29,40

Beschrijving van het parfum Shiseido Ever Bloom Shower Cream

De douchecrème Shiseido Ever Bloom Shower Cream zal perfect de geur uit dezelfde serie aanvullen. Geeft je een heerlijk verfrissend gevoel, laat je huid zacht en aangenaam geurend achter. Deze geparfumeerde douchecrème maakt van je dagelijkse hygiëne een luxueuze ervaring.

Samenstelling

Consistentie
crème
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Shiseido

Benadruk je aantrekkelijkheid met de cosmetica en parfums van Shiseido! Of je nu op zoek bent naar kwaliteitsproducten voor de huidverzorging, decoratieve cosmetica, haarverzorgingsproducten of bekoorlijke parfums, het merk Shiseido biedt alles wat je nodig hebt voor je schoonheid en aantrekkelijkheid.

Dit unieke merk van luxe cosmetica komt uit Japan en werd opgericht in 1872, waardoor het wordt beschouwd als één van de oudste fabrikanten van huidverzorgingsproducten ter wereld. Van begin af aan handhaaft het bedrijf strenge normen voor zijn onderzoeksmethoden en de preparaten van Shiseido worden voortdurend vernieuwd en verbeterd.

De cosmetica van Shiseido is van hoge kwaliteit, efficiënt en effectief. Het merk combineert op perfecte wijze oosterse cultuur en geavanceerde technologie en ondersteunt zo je natuurlijke schoonheid. De parfums van Shiseido worden gekenmerkt door een uitgekiende samenstelling en perfecte afwerking.

Beoordeling Shiseido Ever Bloom Shower Cream

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!