Sean JohnUnforgivable Men Eau de Toilette voor Mannen

2×
Sean John Unforgivable Men Eau de Toilette voor Mannen
Sean John Unforgivable Men Eau de Toilette voor Mannen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
39,90

Je bespaart 40%
75 ml
23,80

Op voorraad | Code: SJO0006
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 10-12-2021

Laat je omgeving zien dat je aantrekkingskracht onbeperkt is.

Een leven leiden zonder passie is een onvergeeflijke fout, vind je niet? Sean John Unforgivable Men Eau de Toilette schreeuwt je houding brutaal de wereld in. Luxueus, verslavend en misschien ronduit gevaarlijk, zullen de noten mannelijke energie en seksualiteit ontketenen. De mensen om je heen boeien met één doordringende blik was nog nooit zo gemakkelijk.

  • koele citrusgeur
  • wekt in elke man een zelfverzekerde, aantrekkelijke verleider op
  • een geur die geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als amoureuze avonturen

Samenstelling van de geur
De eau de toilette opent met topnoten van Siciliaanse citroen, bergamot, grapefruit, mandarijn, basilicum, jeneverbes en berkenblad. De gevaarlijke sensualiteit wordt onderstreept door geurige sporen van lavendel, salie en iris. De gedetailleerde compositie wordt afgemaakt met noten van Australisch sandelhout, tonkaboon, ambergris, kasjmierhout en een vleugje rum.

Verhaal van de geur
Het parfum Sean John Unforgivable Men werd gecreëerd in 2006 en won het jaar daarna de prestigieuze FiFi Awards in de categorie geur van het jaar. De vier parfumeurs die het creëerden kozen alleen de meest luxueuze ingrediënten om een boeiende, verslavende en sexy geur te creëren. Elke drager van deze innemende eau de toilette zendt een boodschap naar de wereld dat niet met passie leven een fatale en vooral onvergeeflijke fout is.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citrusvruchten , Berk , Mandarijn , Basillicum , Jenever , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lavendel , Salie , Iris
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Tonkaboon , Sandelhout , Kasjmier Hout , Rum , Hout , Amber
Geursoort
aromatisch