Schwarzkopf ProfessionalIGORA Vario Blond verhelderende en kleurend poeder

Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond verhelderende en kleurend poeder
Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond verhelderende en kleurend poeder
Aanbevolen detailhandelsprijs
20,90

Je bespaart 17%
450 gr
17,19

Code: SCW0574 | Op voorraad

Alleen voor professioneel gebruik

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
vrijdag 22-10-2021
Afhaallocaties
vrijdag 22-10-2021
UPS Air Mail
morgen al donderdag 21-10-2021

Beschrijving Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond
Kenmerken

Een makkelijke manier om een gele schijn uit je blonde haar te verwijderen.

Het ontkleur- en highlightpoeder Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond biedt je de gewenste transformatie van je blonde haar op een comfortabele manier. Het stuifvrije poeder laat je haar tot 8 tinten oplichten en elimineert elke gele schijn. De innovatieve, geïntegreerde Fiber Bond technologie zorgt er bovendien dat de haarvezels niet worden beschadigd maar integendeel worden versterkt.

Eigenschappen:

  • licht het haar tot 8 tinten op
  • elimineert een gele schijn
  • stuift niet tijdens het aanbrengen
  • versterkt de haarbruggen in de haarvezels
  • vermindert het risico op beschadiging ervan

Ingrediënten:

  • Fiber Bond technologie – minimaliseert beschadiging van de haarvezels tijdens het ontkleuren en versterkt verzwakte haarbruggen

Aanbrengen:
Meng het poeder Schwarzkopf Professional Vario Blond in een verhouding van 1:2 met 3/6/9% activerende emulsie. Breng vervolgens gelijkmatig aan op droog, ongewassen haar en laat 20-45 minuten inwerken. Spoel je haar daarna zorgvuldig uit met warm water, was het met shampoo en style het zoals je gewend bent.

Notino tip:
Om uitgroei te ontkleuren is het aanbevolen om de 6% activerende emulsie Schwarzkopf Professional IGORA Royal te gebruiken die je haar dankzij de oliebestanddelen tegelijk voedt.

Gedetailleerde instructies

Instructies vind je HIER

Belangrijke informatie

Buiten het bereik van kinderen houden. Alleen voor professioneel gebruik.

Haarkleurstoffen kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken. Volg de instructies. Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar. Tijdelijke tatoeages met “zwarte henna” kunnen leiden tot een verhoogd risico op een allergische reactie. Kleur uw haar niet als: — u last heeft van uitslag in het gezicht of van een gevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid; — u eerder een reactie na een haarkleuring heeft gehad; — u in het verleden een reactie heeft gehad na een tijdelijke tatoeage m Bij contact met de ogen onmiddellijk uitspoelen. Contact met ogen en beschadigde huid vermijden Niet gebruiken voor het kleuren van wimpers of wenkbrauwen. Geschikte handschoenen dragen. Na het aanbrengen het haar goed spoelen.

Het is noodzakelijk een allergie waarschuwingstest (proefplankje) te doen 48 uur voor iedere haarkkleurbehandeling.

Volledige tekst

Kenmerken

Gebruik
Professionele haarkleuring

Over het merk Schwarzkopf Professional

Gun je haar de uiterst professionele verzorgingsproducten van Schwarzkopf Professional! Dit wereldwijd populaire merk van haarverzorgingsproducten werkt namelijk zeer nauw samen met toonaangevende professionele kappers die een ruime ervaring hebben op haarverzorgingsgebied.

Het merk Schwarzkopf Professional bestaat al meer dan 100 jaar. Dit succesvolle bedrijf werd oorspronkelijk opgericht in een kleine drogisterij in Berlijn die door de scheikundige Hans Schwarzkopf gerund werd. De haarverzorgingsproducten werden al snel zeer populair bij zijn klanten en veroorzaakten door de innovatieve technologieën een een revolutie op de markt voor de haarverzorging.

Momenteel bezit het merk Schwarzkopf Professional een groot aantal patenten en is wereldwijd toonaangevend. De haarverzorgingsproducten van Schwarzkopf Professional zijn verkrijgbaar in salons en winkels op alle continenten.

Review Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond