Schwarzkopf ProfessionalBlondme Verlichtende crème voor bedekking van grijs haar

Schwarzkopf Professional Blondme Verlichtende crème voor bedekking van grijs haar
Schwarzkopf Professional Blondme Verlichtende crème voor bedekking van grijs haar
11,30
Tint W - Ice 60 ml
Code: SCW2949 | Op voorraad

Alleen voor professioneel gebruik

1
PostNL
vrijdag 22-10-2021
Afhaallocaties
vrijdag 22-10-2021
UPS Air Mail
vrijdag 22-10-2021

Beschrijving Schwarzkopf Professional Blondme
Kenmerken

Je haar kan er altijd mooi uit blijven zien, ongeacht je leeftijd. De blondeercrème voor grijsdekking Schwarzkopf Professional Blondme tovert een volmaakt blonde kleur op je grijze haar en zorgt zo voor een jeugdige en frisse uitstraling. Het resultaat is een prachtige, stralende kleur en glanzend haar.

Eigenschappen:

  • dekt effectief grijs en wit haar
  • licht het haar tot 4 tinten op
  • maakt het haar stralend, glanzend en soepel
  • hydrateert en maakt de haarvezels glad
  • is gemakkelijk aan te brengen

Aanbrengen:
Meng de crème met de activerende emulsie Schwarzkopf Professional Blondme in de gekozen concentratie volgens de gewenste mate van oplichting. De activator maakt geen deel uit van de verpakking.

Gedetailleerde instructies

Instructies vind je HIER

Belangrijke informatie

Buiten het bereik van kinderen houden. Alleen voor professioneel gebruik.

Haarkleurstoffen kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken. Volg de instructies. Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar. Tijdelijke tatoeages met “zwarte henna” kunnen leiden tot een verhoogd risico op een allergische reactie. Kleur uw haar niet als: — u last heeft van uitslag in het gezicht of van een gevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid; — u eerder een reactie na een haarkleuring heeft gehad; — u in het verleden een reactie heeft gehad na een tijdelijke tatoeage m Bij contact met de ogen onmiddellijk uitspoelen. Contact met ogen en beschadigde huid vermijden Niet gebruiken voor het kleuren van wimpers of wenkbrauwen. Geschikte handschoenen dragen. Na het aanbrengen het haar goed spoelen.

Het is noodzakelijk een allergie waarschuwingstest (proefplankje) te doen 48 uur voor iedere haarkkleurbehandeling.

Volledige tekst

Kenmerken

Gebruik
Professionele haarkleuring

Over het merk Schwarzkopf Professional

Gun je haar de uiterst professionele verzorgingsproducten van Schwarzkopf Professional! Dit wereldwijd populaire merk van haarverzorgingsproducten werkt namelijk zeer nauw samen met toonaangevende professionele kappers die een ruime ervaring hebben op haarverzorgingsgebied.

Het merk Schwarzkopf Professional bestaat al meer dan 100 jaar. Dit succesvolle bedrijf werd oorspronkelijk opgericht in een kleine drogisterij in Berlijn die door de scheikundige Hans Schwarzkopf gerund werd. De haarverzorgingsproducten werden al snel zeer populair bij zijn klanten en veroorzaakten door de innovatieve technologieën een een revolutie op de markt voor de haarverzorging.

Momenteel bezit het merk Schwarzkopf Professional een groot aantal patenten en is wereldwijd toonaangevend. De haarverzorgingsproducten van Schwarzkopf Professional zijn verkrijgbaar in salons en winkels op alle continenten.

Review Schwarzkopf Professional Blondme