Schwarzkopf Professional Blondme

Herstellende Masker voor alle blond tinten

1×
Schwarzkopf Professional Blondme Herstellende Masker voor alle blond tinten
Schwarzkopf Professional Blondme Herstellende Masker voor alle blond tinten
Schwarzkopf Professional Blondme Herstellende Masker voor alle blond tinten
200 ml
12,90

Code: SCW2979 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 25-1-2019
Schwarzkopf Professional Blondme
200 ml | 12,90

Beschrijving van de cosmetica Schwarzkopf Professional Blondme

Het haarmasker Schwarzkopf Professional Blondme is een onmisbare stap in het ritueel van de haarverzorging. Gun het haar een moment van regeneratie en het zal je belonen met vitaliteit en schoonheid.

Kenmerken:

  • herstelt de structuur van het haar
  • versterkt de haarvezels
  • geeft het haar een verblindende glans
  • hydrateert intensief

Hoe te gebruiken:
Aanbrengen op vochtig, met shampoo gewassen haar. Laat even inwerken volgens de tijd vermeld op de verpakking en spoel daarna grondig uit.

Kenmerken

Effect
Kleurbescherming
Haartype
blond

Over het merk Schwarzkopf Professional

Gun je haar de uiterst professionele verzorgingsproducten van Schwarzkopf Professional! Dit wereldwijd populaire merk van haarverzorgingsproducten werkt namelijk zeer nauw samen met toonaangevende professionele kappers die een ruime ervaring hebben op haarverzorgingsgebied.

Het merk Schwarzkopf Professional bestaat al meer dan 100 jaar. Dit succesvolle bedrijf werd oorspronkelijk opgericht in een kleine drogisterij in Berlijn die door de scheikundige Hans Schwarzkopf gerund werd. De haarverzorgingsproducten werden al snel zeer populair bij zijn klanten en veroorzaakten door de innovatieve technologieën een een revolutie op de markt voor de haarverzorging.

Momenteel bezit het merk Schwarzkopf Professional een groot aantal patenten en is wereldwijd toonaangevend. De haarverzorgingsproducten van Schwarzkopf Professional zijn verkrijgbaar in salons en winkels op alle continenten.