SANTINI CosmeticDiamond Red auto luchtverfrisser

SANTINI Cosmetic Diamond Red auto luchtverfrisser
SANTINI Cosmetic Diamond Red auto luchtverfrisser
Gratis verzending
50 ml
7,90

Op voorraad | Code: STN0016
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Autoparfum SANTINI Cosmetic Diamond Red maakt van je reis een onvergetelijke ervaring. Het maakt het interieur van elk voertuig aangenaam en zorgt zo voor een harmonieuze omgeving.

Kenmerken:

  • bloemige geur
  • citrusgeur

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies.

Belangrijke informatie

Buiten het bereik van kinderen houden. Ontvlambaar. Kan overgevoeligheid veroorzaken bij contact met de huid. Bij contact met de ogen onmiddellijk overvloedig met water spoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Contact met de ogen vermijden.
Volledige tekst

Samenstelling

Samenstelling
WItte Bloemen , Jasmijn , Tuberoos, Sinaasappelboom bloesem , Limoen
Soorten huisgeur
bloemen, zoet

Op zoek naar kwaliteit en originaliteit van parfums voor jezelf en voor je interieur? Het Britse merk SANTINI Cosmetic maakt zelfs de meest veeleisende liefhebbers van geuren blij.

Het merk SANTINI brengt je topproducten volgens de nieuwste trends en gemaakt van ingrediënten van de beste kwaliteit vooral uit Frankrijk, de VS en Italië. De geuren en geparfumeerde lichaamsverzorging hebben uitzonderlijke geurcomposities. Of je nu de voorkeur geeft aan zoete fruitige, zachte bloemige of uitgesproken oosterse geuren, bij dit merk kun je nooit verkeerd kiezen.

Om je huis heerlijk te laten ruiken ga voor een aroma-diffuser of een luchtverfrisser die elke ruimte een gezellige sfeer geeft. Wil je van de magische geurcomposities ook onderweg genieten? De luchtverfrisser SANTINI voor in de auto verandert het interieur van je auto in een harmonieuze omgeving, waar je ook gaat.