SANTINI Cosmetic Diamond Blue auto luchtverfrisser

SANTINI Cosmetic Diamond Blue auto luchtverfrisser
SANTINI Cosmetic Diamond Blue auto luchtverfrisser
Aanbevolen detailhandelsprijs
7,90

Je bespaart 20%
50 ml
6,30

Code: STN0017 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving SANTINI Cosmetic Diamond Blue
Samenstelling

Autoparfum SANTINI Cosmetic Diamond Blue maakt van je reis een onvergetelijke ervaring. Het maakt het interieur van elk voertuig aangenaam en zorgt zo voor een harmonieuze omgeving.

Kenmerken:

  • frisse geur
  • zomergeur

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies.

Belangrijke informatie

Buiten het bereik van kinderen houden. Kan overgevoeligheid veroorzaken bij contact met de huid. Bij contact met de ogen onmiddellijk overvloedig met water spoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Contact met de ogen vermijden.

Ontvlambaar.

Volledige tekst

Samenstelling

Samenstelling
Zee Noten
Soorten huisgeur
fris

Over het merk SANTINI Cosmetic

Op zoek naar kwaliteit en originaliteit van parfums voor jezelf en voor je interieur? Het Britse merk SANTINI Cosmetic maakt zelfs de meest veeleisende liefhebbers van geuren blij.

Het merk SANTINI brengt je topproducten volgens de nieuwste trends en gemaakt van ingrediënten van de beste kwaliteit vooral uit Frankrijk, de VS en Italië. De geuren en geparfumeerde lichaamsverzorging hebben uitzonderlijke geurcomposities. Of je nu de voorkeur geeft aan zoete fruitige, zachte bloemige of uitgesproken oosterse geuren, bij dit merk kun je nooit verkeerd kiezen.

Om je huis heerlijk te laten ruiken ga voor een aroma-diffuser of een luchtverfrisser die elke ruimte een gezellige sfeer geeft. Wil je van de magische geurcomposities ook onderweg genieten? De luchtverfrisser SANTINI voor in de auto verandert het interieur van je auto in een harmonieuze omgeving, waar je ook gaat.

Review SANTINI Cosmetic Diamond Blue