Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life

Douchegel voor Mannen 200 ml

Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life Douchegel voor Mannen 200 ml
Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life Douchegel voor Mannen 200 ml
31,00

Je bespaart 33%
Douchegel voor Mannen 200 ml
20,80

Code: SAF1194 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 28-6-2019
UPS Air Mail
donderdag 27-6-2019
Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life
Douchegel voor Mannen 200 ml | 20,80

Beschrijving van het parfum Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life

Het douchegel Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo is een van de belangrijkste mode- en parfummerken van tegenwoordig. Het merk met de naam van de oprichter weerspiegelt ook na vele jaren alle waarden, waarmee de creaties van deze Italiaanse ontwerper zich van begin af aan onderscheidde.

Ferragamo begon met het ontwerpen van schoenen. Hij emigreerde naar Amerika toen hij jong was en opende in Hollywood zijn eerste schoenenwinkel. Tijdens de jaren twintig van de vorige eeuw werd hij steeds populairder en het merk Salvatore Ferragamo werd een mondiaal succes. Al spoedig verschenen ook de parfums van Salvatore Ferragamo. Later verplaatste Ferragamo zijn atelier naar zijn geboorteland Italië en tegenwoordig is het Florentijnse Palazzo Spini Feroni de hoofdzetel van het merk.

Authenticiteit, exclusiviteit, een verfijnde stijl, creativiteit en innovatie in combinatie met kwaliteit en eerlijk handwerk zijn niet alleen karakteristiek voor alle modecreaties van Ferragamo, maar ook voor elk parfum van Salvatore Ferragamo. Laat je daarom bedwelmen door de delicate geuren van Salvatore Ferragamo en je zult er geen spijt van krijgen.

Beoordeling Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!