Salvatore Ferragamo Uomo

Aftershave Balsem voor Mannen 100 ml

Salvatore Ferragamo Uomo Aftershave Balsem  voor Mannen 100 ml
Salvatore Ferragamo Uomo Aftershave Balsem  voor Mannen 100 ml
Salvatore Ferragamo Uomo Aftershave Balsem  voor Mannen 100 ml
Aftershave Balsem voor Mannen 100 ml
33,30

Code: SAF1197 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 21-12-2018
Salvatore Ferragamo Uomo
Aftershave Balsem voor Mannen 100 ml | 33,30

Beschrijving van het parfum Salvatore Ferragamo Uomo

De aftershave balsem voor mannen Salvatore Ferragamo Uomo Uomo is een perfecte aanvulling op de geur uit dezelfde reeks. Het kalmeert niet alleen de geïrriteerde huid na het scheren, maar laat hem ook zacht, fris en geurend achter.

Over het merk Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo is een van de belangrijkste mode- en parfummerken van tegenwoordig. Het merk met de naam van de oprichter weerspiegelt ook na vele jaren alle waarden, waarmee de creaties van deze Italiaanse ontwerper zich van begin af aan onderscheidde.

Ferragamo begon met het ontwerpen van schoenen. Hij emigreerde naar Amerika toen hij jong was en opende in Hollywood zijn eerste schoenenwinkel. Tijdens de jaren twintig van de vorige eeuw werd hij steeds populairder en het merk Salvatore Ferragamo werd een mondiaal succes. Al spoedig verschenen ook de parfums van Salvatore Ferragamo. Later verplaatste Ferragamo zijn atelier naar zijn geboorteland Italië en tegenwoordig is het Florentijnse Palazzo Spini Feroni de hoofdzetel van het merk.

Authenticiteit, exclusiviteit, een verfijnde stijl, creativiteit en innovatie in combinatie met kwaliteit en eerlijk handwerk zijn niet alleen karakteristiek voor alle modecreaties van Ferragamo, maar ook voor elk parfum van Salvatore Ferragamo. Laat je daarom bedwelmen door de delicate geuren van Salvatore Ferragamo en je zult er geen spijt van krijgen.

Beoordeling Salvatore Ferragamo Uomo

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!