Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza

Bodylotion voor Vrouwen 200 ml

Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
200 ml
32,40

Code: SAF0531 | Meer dan 20 st. in voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

st
PostNL
woensdag 24-4-2019
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza
200 ml | 32,40

Beschrijving van het parfum Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza

De bodymilk Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Over het merk Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo is een van de belangrijkste mode- en parfummerken van tegenwoordig. Het merk met de naam van de oprichter weerspiegelt ook na vele jaren alle waarden, waarmee de creaties van deze Italiaanse ontwerper zich van begin af aan onderscheidde.

Ferragamo begon met het ontwerpen van schoenen. Hij emigreerde naar Amerika toen hij jong was en opende in Hollywood zijn eerste schoenenwinkel. Tijdens de jaren twintig van de vorige eeuw werd hij steeds populairder en het merk Salvatore Ferragamo werd een mondiaal succes. Al spoedig verschenen ook de parfums van Salvatore Ferragamo. Later verplaatste Ferragamo zijn atelier naar zijn geboorteland Italië en tegenwoordig is het Florentijnse Palazzo Spini Feroni de hoofdzetel van het merk.

Authenticiteit, exclusiviteit, een verfijnde stijl, creativiteit en innovatie in combinatie met kwaliteit en eerlijk handwerk zijn niet alleen karakteristiek voor alle modecreaties van Ferragamo, maar ook voor elk parfum van Salvatore Ferragamo. Laat je daarom bedwelmen door de delicate geuren van Salvatore Ferragamo en je zult er geen spijt van krijgen.

Beoordeling Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!