Salvatore Ferragamo Incanto ShineEau de Toilette voor Vrouwen

Salvatore Ferragamo Incanto Shine Eau de Toilette voor Vrouwen
Salvatore Ferragamo Incanto Shine Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
77,00

Je bespaart 76%
100 ml
18,29

Code: SAF0075 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 9-12-2020
Persoonlijk ophalen
dinsdag 8-12-2020
UPS Air Mail
vrijdag 4-12-2020

Beschrijving van het parfum Salvatore Ferragamo Incanto Shine
Samenstelling

Vlucht naar een wereld vol fantasie. Eau de toilette Salvatore Ferragamo Incanto Shine is geschikt voor alle jonge dames en vrouwen met een speelse ziel die niet vergeten zijn om te dromen. Het optimisme verborgen in deze geur wordt onderstreept door de flacon in de kleuren van de regenboog.

  • een frisse fruitig-bloemige geur
  • voor alle vrouwen die graag naar de fantasiewereld vluchten
  • ontworpen in 2007 door Karine Dubreuil

Samenstelling van de geur
Salvatore Ferragamo Incanto Shine is ideaal voor zonnige lente- of zomerdagen. De sappige topnoten van de passievrucht en ananas in combinatie met bergamot wekken je elementaire vreugde van het leven. De fruitexplosie in de hartnoten wordt nog versterkt door perzikakkoorden en aangevuld met de bloemen essenties. De mix van roze pioenrozen en honingzoete fresia betovert gegarandeerd je zintuigen. In de basisnoten ruik je de oosterse akkoorden van cederhout, warme poederachtige amber en zachte muskus.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot , Ananas , Maracuja
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roze Pioenroos , Perzik , Freesia
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Muskus , Amber
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo is een van de belangrijkste mode- en parfummerken van tegenwoordig. Het merk met de naam van de oprichter weerspiegelt ook na vele jaren alle waarden, waarmee de creaties van deze Italiaanse ontwerper zich van begin af aan onderscheidde.

Ferragamo begon met het ontwerpen van schoenen. Hij emigreerde naar Amerika toen hij jong was en opende in Hollywood zijn eerste schoenenwinkel. Tijdens de jaren twintig van de vorige eeuw werd hij steeds populairder en het merk Salvatore Ferragamo werd een mondiaal succes. Al spoedig verschenen ook de parfums van Salvatore Ferragamo. Later verplaatste Ferragamo zijn atelier naar zijn geboorteland Italië en tegenwoordig is het Florentijnse Palazzo Spini Feroni de hoofdzetel van het merk.

Authenticiteit, exclusiviteit, een verfijnde stijl, creativiteit en innovatie in combinatie met kwaliteit en eerlijk handwerk zijn niet alleen karakteristiek voor alle modecreaties van Ferragamo, maar ook voor elk parfum van Salvatore Ferragamo. Laat je daarom bedwelmen door de delicate geuren van Salvatore Ferragamo en je zult er geen spijt van krijgen.

Review Salvatore Ferragamo Incanto Shine