Salvatore Ferragamo Incanto Bloom

Eau de Toilette voor Vrouwen 100 ml

Salvatore Ferragamo Incanto Bloom Eau de Toilette voor Vrouwen  100 ml
Salvatore Ferragamo Incanto Bloom Eau de Toilette voor Vrouwen  100 ml
100 ml

Code: SAF0039 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Salvatore Ferragamo Incanto Bloom
100 ml

Beschrijving van het parfum Salvatore Ferragamo Incanto Bloom

Salvatore Ferragamo Incanto Bloom Eau de Toilette is een eerbetoon aan natuurlijke schoonheid, vrouwelijkheid en elegantie. Het accentueert perfect je natuurlijke charme en ontspannen verfijning.

  • bloemige houtachtige geur
  • voor de romantische vrouw
  • om dagelijks te dragen, vooral bij warm weer

Samenstelling

Samenstelling
Freesia , Kasjmier Hout , Magnolia , Thee
Geursoort
bloemig

Over het merk Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo is een van de belangrijkste mode- en parfummerken van tegenwoordig. Het merk met de naam van de oprichter weerspiegelt ook na vele jaren alle waarden, waarmee de creaties van deze Italiaanse ontwerper zich van begin af aan onderscheidde.

Ferragamo begon met het ontwerpen van schoenen. Hij emigreerde naar Amerika toen hij jong was en opende in Hollywood zijn eerste schoenenwinkel. Tijdens de jaren twintig van de vorige eeuw werd hij steeds populairder en het merk Salvatore Ferragamo werd een mondiaal succes. Al spoedig verschenen ook de parfums van Salvatore Ferragamo. Later verplaatste Ferragamo zijn atelier naar zijn geboorteland Italië en tegenwoordig is het Florentijnse Palazzo Spini Feroni de hoofdzetel van het merk.

Authenticiteit, exclusiviteit, een verfijnde stijl, creativiteit en innovatie in combinatie met kwaliteit en eerlijk handwerk zijn niet alleen karakteristiek voor alle modecreaties van Ferragamo, maar ook voor elk parfum van Salvatore Ferragamo. Laat je daarom bedwelmen door de delicate geuren van Salvatore Ferragamo en je zult er geen spijt van krijgen.

Beoordeling Salvatore Ferragamo Incanto Bloom

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!