Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Gift SetI. voor Vrouwen

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Gift Set  I. voor Vrouwen
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Gift Set  I. voor Vrouwen

Code: SAF02217 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Eau de Parfum 100 ml + Bodylotion 100 ml + Eau de Parfum 5 ml

Samenstelling

Geursoort
oriëntaalse, fruitig
Set variant
Gift Set

Over het merk Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo is een van de belangrijkste mode- en parfummerken van tegenwoordig. Het merk met de naam van de oprichter weerspiegelt ook na vele jaren alle waarden, waarmee de creaties van deze Italiaanse ontwerper zich van begin af aan onderscheidde.

Ferragamo begon met het ontwerpen van schoenen. Hij emigreerde naar Amerika toen hij jong was en opende in Hollywood zijn eerste schoenenwinkel. Tijdens de jaren twintig van de vorige eeuw werd hij steeds populairder en het merk Salvatore Ferragamo werd een mondiaal succes. Al spoedig verschenen ook de parfums van Salvatore Ferragamo. Later verplaatste Ferragamo zijn atelier naar zijn geboorteland Italië en tegenwoordig is het Florentijnse Palazzo Spini Feroni de hoofdzetel van het merk.

Authenticiteit, exclusiviteit, een verfijnde stijl, creativiteit en innovatie in combinatie met kwaliteit en eerlijk handwerk zijn niet alleen karakteristiek voor alle modecreaties van Ferragamo, maar ook voor elk parfum van Salvatore Ferragamo. Laat je daarom bedwelmen door de delicate geuren van Salvatore Ferragamo en je zult er geen spijt van krijgen.

Review Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo