Salvador DaliEau de Ruby Lips Eau de Toilette voor Vrouwen

1×
Salvador Dali Eau de Ruby Lips Eau de Toilette voor Vrouwen
Salvador Dali Eau de Ruby Lips Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
39,00

Je bespaart 23%
100 ml
29,90

Op voorraad | Code: SAD0029
1
PostNL
dinsdag 7-12-2021
Afhaallocaties
maandag 6-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Laat je verrassen door een fruitige, frisse geur die je unieke charme onderstreept. De eau de toilette voor vrouwen Salvador Dali Eau De Ruby Lips is bedoeld voor elke bijzondere vrouw die niet bang is om in het centrum van de aandacht te staan.

  • fruitige, bloemige geur
  • voor de vrouw die houdt van het leven
  • vooral gezicht op zomerdagen

Samenstelling van de geur
In de topnoten zitten sappige grapefruit, katoenbloesem, en broos lelietje-van-dalen dat met zijn bekoorlijke bloemblaadjes voor een onweerstaanbare zintuiglijke ervaring zorgt. De hartnoten van de geur zijn dankzij de overheerlijk, verse essence van ananas verfrissend als een waterval. Het karakter van de geur wordt ingenieus aangevuld door kamperfoelie en magnolia. De subtiele, warme basisnoten worden gevormd door exotisch cederhout samen met sensuele muskus.

Verhaal van de geur
De geur werd gelanceerd in 2005 en de geurcompositie is van de hand van de Franse parfumeur Michel Almairac. Het opwindende karakter van de eau de toilette Eau De Ruby Lips wordt ook geïllustreerd door de flacon, die doet denken aan een werk van Salvador Dalí.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
fruitig, bloemig