Rowenta Premium Care Steam Curler CF3810F0

stoomkrultang

Rowenta Premium Care Steam Curler CF3810F0 stoomkrultang
stoomkrultang
48,90

Code: ROW0017 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 24-5-2019
Rowenta Premium Care Steam Curler CF3810F0
stoomkrultang | 48,90

Beschrijving van de cosmetica Rowenta Premium Care Steam Curler CF3810F0

De krultang Rowenta Premium Care Steam Curler CF3810F0 creëert losse golven en geeft je haar binnen enkele minuten een perfecte vorm.

Kenmerken:

  • zet behoedzaam krullen en creëert moderne kapsels
  • haarbescherming voor uitdroging
  • snelle opwarming
  • geluidssignalisatie

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Instructies vind je HIER

Kenmerken

Soort aansluiting
Netstroom

Over het merk Rowenta

Rowenta is een traditioneel en zeer populair Duits merk voor haarverzorgingsproducten en dames- en herenscheerapparaten. Dankzij de hoge kwaliteit van zijn producten heeft het sinds 1909 zelfs de meest veeleisende klanten aangetrokken. Vanaf het begin heeft Rowenta als doel om een bijdrage leveren aan de dagelijkse verbetering van het leven van mensen door middel van intelligente oplossingen die perfecte resultaten bieden, zelfs bij langdurig gebruik.

Ongekende technologische vooruitgang, een geavanceerd ontwerp en een hoge mate van functionaliteit begeleiden het merk vanaf het begin en zijn kenmerkend voor alle producten. Rowenta haarstrijkers, krultangen, de Rowenta haardroger, de epilator en het scheerapparaat voor mannen zijn slechts een fractie van de apparaten die uw dagelijkse haar- en lichaamsverzorging gemakkelijker maken.

Kenmerken zoals kwaliteit, duurzaamheid, een geavanceerd ontwerp en de nadruk op milieuvriendelijkheid worden weerspiegeld in de hele portfolio van het merk en dankzij deze eigenschappen laat Rowenta een blijvende indruk achter bij veeleisende consumenten.