Rowenta For Men Expertise TN3400F0

Scheerapparaat

Rowenta For Men Expertise TN3400F0 Scheerapparaat
Scheerapparaat
35,90

Code: ROW0034 | 4 stuk(s) op voorraad
st
PostNL
dinsdag 21-5-2019
Rowenta For Men Expertise TN3400F0
Scheerapparaat | 35,90

Beschrijving van de cosmetica Rowenta For Men Expertise TN3400F0

Het elektrische scheerapparaat Rowenta For Men Expertise TN3400F0 zorgt voor een perfect glad gezicht.

Kenmerken:

  • helpt om de vorm van de snor of de bakkebaarden te behouden
  • het apparaat is waterbestendig
  • gebruik met accu
  • instelling van de snijlengte

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Instructies vind je HIER

Kenmerken

Soort aansluiting
Accu

Over het merk Rowenta

Rowenta is een traditioneel en zeer populair Duits merk voor haarverzorgingsproducten en dames- en herenscheerapparaten. Dankzij de hoge kwaliteit van zijn producten heeft het sinds 1909 zelfs de meest veeleisende klanten aangetrokken. Vanaf het begin heeft Rowenta als doel om een bijdrage leveren aan de dagelijkse verbetering van het leven van mensen door middel van intelligente oplossingen die perfecte resultaten bieden, zelfs bij langdurig gebruik.

Ongekende technologische vooruitgang, een geavanceerd ontwerp en een hoge mate van functionaliteit begeleiden het merk vanaf het begin en zijn kenmerkend voor alle producten. Rowenta haarstrijkers, krultangen, de Rowenta haardroger, de epilator en het scheerapparaat voor mannen zijn slechts een fractie van de apparaten die uw dagelijkse haar- en lichaamsverzorging gemakkelijker maken.

Kenmerken zoals kwaliteit, duurzaamheid, een geavanceerd ontwerp en de nadruk op milieuvriendelijkheid worden weerspiegeld in de hele portfolio van het merk en dankzij deze eigenschappen laat Rowenta een blijvende indruk achter bij veeleisende consumenten.