Rowenta Beauty Liss & Curl Ultimate Shine SF6220D0Haar Stijltang

Rowenta Beauty Liss & Curl Ultimate Shine SF6220D0 Haar Stijltang
Rowenta Beauty Liss & Curl Ultimate Shine SF6220D0 Haar Stijltang
Haar Stijltang
50,90

Code: ROW0026 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
dinsdag 17-12-2019
UPS Air Mail
dinsdag 17-12-2019

Product beschrijving Rowenta Beauty Liss & Curl Ultimate Shine SF6220D0

De straightener voor het haar Rowenta Beauty Liss & Curl Ultimate Shine SF6220D0 zorgt altijd voor een perfect kapsel. Je haar is altijd mooi gestyled – elastisch en heerlijk straightener.

Kenmerken:

  • maakt het haar grondig glad
  • kan ook worden gebruikt om golven te maken
  • beschadigt of droogt het haar niet uit
  • ionisatiefunctie

Hoe te gebruiken:
Plaats een haarlok tussen de plaatjes en druk zacht op het handvat van de straightener. Trek de straightener vervolgens met glijdende beweging naar de uiteinden van het haar. Herhaal deze procedure totdat je het gewenste kapsel hebt gecreëerd.

Kenmerken

Soort aansluiting
Netstroom

Over het merk Rowenta

Rowenta is een traditioneel en zeer populair Duits merk voor haarverzorgingsproducten en dames- en herenscheerapparaten. Dankzij de hoge kwaliteit van zijn producten heeft het sinds 1909 zelfs de meest veeleisende klanten aangetrokken. Vanaf het begin heeft Rowenta als doel om een bijdrage leveren aan de dagelijkse verbetering van het leven van mensen door middel van intelligente oplossingen die perfecte resultaten bieden, zelfs bij langdurig gebruik.

Ongekende technologische vooruitgang, een geavanceerd ontwerp en een hoge mate van functionaliteit begeleiden het merk vanaf het begin en zijn kenmerkend voor alle producten. Rowenta haarstrijkers, krultangen, de Rowenta haardroger, de epilator en het scheerapparaat voor mannen zijn slechts een fractie van de apparaten die uw dagelijkse haar- en lichaamsverzorging gemakkelijker maken.

Kenmerken zoals kwaliteit, duurzaamheid, een geavanceerd ontwerp en de nadruk op milieuvriendelijkheid worden weerspiegeld in de hele portfolio van het merk en dankzij deze eigenschappen laat Rowenta een blijvende indruk achter bij veeleisende consumenten.