RochasMoustache Eau de Parfum voor Mannen

5×
Rochas Moustache Eau de Parfum voor Mannen
Rochas Moustache Eau de Parfum voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
41,90

Je bespaart 19%
75 ml
33,71

Op voorraad | Code: ROS00918
1
PostNL
vrijdag 10-12-2021
Afhaallocaties
vrijdag 10-12-2021
UPS Air Mail
morgen al donderdag 9-12-2021

De verleidelijke compositie van de eau de parfum voor mannen Rochas Moustache leidt je het hedendaagse stadsleven binnen waarin elk detail belangrijk is. De geur is geïnspireerd op de natuurlijke innerlijke kracht en gevoeligheid van de moderne, assertieve man.

  • verslavende, oriëntaals-houtachtige geur
  • voor de moderne man die sterk en toch gevoelig is
  • geïnspireerd op het hedendaagse stadsleven

Samenstelling van de geur
De oosterse, houtachtige geur Rochas Moustache opent met een combinatie van zoete mandarijn en roze peper. In het hart van de eau de parfum schuilen akkoorden van roos en cederhout, die het sterke karakter ervan bekrachtigen. De basisnoten daarentegen verenigen zoetige, licht kruidige patchoeli en poederachtige benzoë met een aangename vanille-ondertoon.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mandarijn , Roze Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Cederhout, Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Benzoine
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig