Rochas Mademoiselle RochasEau de Parfum voor Vrouwen

1×
Rochas Mademoiselle Rochas Eau de Parfum voor Vrouwen
Rochas Mademoiselle Rochas Eau de Parfum voor Vrouwen
90 ml
45,80

Code: ROS0389 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 9-12-2020
Persoonlijk ophalen
dinsdag 8-12-2020
UPS Air Mail
dinsdag 8-12-2020

Beschrijving van het parfum Rochas Mademoiselle Rochas
Samenstelling

Hoe gemakkelijk zou je wennen om als "mademoiselle" aangesproken te worden! Maar er zijn ook andere manieren om je zintuigen te behagen met een vleugje Parijse elegantie. Eau de parfum voor vrouwen Rochas Mademoiselle Rochas verbergt tegelijkertijd speelse durf en echte Franse elegantie. De stralende, vrolijke energie betovert niet alleen jou, maar iedereen om je heen.

  • zoet bloemig aroma
  • voor jonge ongeremde vrouwen
  • ideaal voor de lentemaanden

Samenstelling van de geur
De spannende essentie van cassis creëert een provocerende sfeer direct aan het begin van deze eau de parfum die verder wordt aangevuld door de onweerstaanbare gekonfijte appel. De hartnoten van de geur worden gekenmerkt door de bloemige intensiteit, gevormd door de essentie van Egyptische jasmijn en roos. De basis staat op warme akkoorden van sandelhout en muskus en een sensueel vleugje van zeldzame amber.

Het verhaal van de geur
Eau de parfum Mademoiselle Rochas is geïnspireerd door jonge Parijse vrouwen met stijl. Deze charmante geur, gelanceerd in het voorjaar van 2017, is een fijne opvolger van de klassieke versie van Madame Rochas uit 1960.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zwarte Aalbessen , Candied Appel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Egyptische Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ambergris, Muskus , Sandelhout
Geursoort
fruitig, bloemig

Review Rochas Mademoiselle Rochas1