Roberto Cavalli Paradiso Azzurro

Douchegel voor Vrouwen 150 ml

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro Douchegel voor Vrouwen  150 ml
Roberto Cavalli Paradiso Azzurro Douchegel voor Vrouwen  150 ml
Roberto Cavalli Paradiso Azzurro Douchegel voor Vrouwen  150 ml
150 ml

Code: ROC0429 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro
150 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Roberto Cavalli Paradiso Azzurro

Het douchegel Roberto Cavalli Paradiso Azzurro is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Roberto Cavalli

Elk parfum van Roberto Cavalli draagt een deel van de buitengewone betoverende persoonlijkheid van zijn ontwerper. Deze Italiaanse ontwerper trok de aandacht van de modewereld toen hij in de jaren '70 een speciale textieldruktechniek uitvond. Daardoor was hij in staat met materialen en designs te experimenteren en zijn eigen boetiek in Saint-Tropez te openen. Sexy modecollecties met dierlijke en exotische motieven of typische jeans werden al snel iconisch en zijn kleding werd ook door Brigitte Bardot gepromoot.

De eerste eau de parfum van Roberto Cavalli was gelanceerd in 2002 en is een echte weerspiegeling van de provocerende stijl van de ontwerper. Vrouwen over de hele wereld vallen voor de eau de toilette Just Cavalli, een bloemige geur met een houtachtige basis. Vandaag kun je de Italiaanse luxe en extravagantie ontdekken bij 40 verschillende parfums en parfumsupplementen voor dames en heren, inclusief klassieke Roberto Cavalli aftershaves.

Beoordeling Roberto Cavalli Paradiso Azzurro

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!