Redken Control Addict 28Haarlak met Sterke Fixatie

Redken Control Addict 28 Haarlak met Sterke Fixatie
Redken Control Addict 28 Haarlak met Sterke Fixatie
400 ml
14,70

Code: RED1330 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 17-12-2019
UPS Air Mail
dinsdag 17-12-2019

Product beschrijving Redken Control Addict 28

De haarlak Redken Control Addict 28 fixeert je kapsel voor lange tijd en zorgt zodanig voor maximale controle over je haar.

Kenmerken:

  • sterke fixatie
  • langdurig effect
  • laat geen residu achter in het haar en kan gemakkelijk worden uitgekamd

Hoe te gebruiken:
Goed schudden voor gebruik. Spuit op droog haar van een afstand van 30 cm.

Kenmerken

Effect
Fixatie

Over het merk Redken

Redken Laboratories werd in 1960 opgericht door de Amerikaanse actrice en zakenvrouw Paula Kent. Zij was, in haar eigen woorden, gefrustreerd door het feit dat veel producten een irriterende uitwerking hadden. Daarom besloot ze om haarverzorgingsproducten te ontwikkelen die ook door mensen met en gevoelige huid konden worden gebruikt – en ze slaagde hierin. 33 jaar later werd Redken een onderdeel van de reus L'Oreal.

Paula en haar persoonlijke stylist Jheri Redding concentreerden zich van begin af aan op onderzoek op het gebied van de proteïnetechnologieën (het haar is voornamelijk opgebouwd uit eiwitten) en pH (een zuurgraad van pH 4,5-5,5 vult de natuurlijke pH-waarde van haar en huid aan).

Het merk Redken zal de belangstelling van iedereen wekken die prachtig en gezond haar wil hebben zonder een kapper te moeten bezoeken, problemen heeft met een branderig gevoel en met jeuk van de hoofdhuid en geen cosmetica kan en wil gebruiken.