RedkenFrizz Dismiss Gladmakende Masker tegen Kroes Haar

Redken Frizz Dismiss Gladmakende Masker  tegen Kroes Haar
Redken Frizz Dismiss Gladmakende Masker  tegen Kroes Haar
250 ml

Code: RED1262 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

Beschrijving Redken Frizz Dismiss
Kenmerken

Het haarmasker Redken Frizz Dismiss is een onmisbare stap in het ritueel van de haarverzorging. Gun het haar een moment van regeneratie en het zal je belonen met vitaliteit en schoonheid.

Kenmerken:

  • het haar voelt zacht aan
  • beschermt tegen ongunstige omgevingsinvloeden
  • vergemakkelijkt het uitkammen en voorkomt hierdoor beschadiging van het haar
  • hydrateert intensief
  • geeft het haar een natuurlijke, gezonde uitstraling

Hoe te gebruiken:
Aanbrengen op vochtig, met shampoo gewassen haar. Laat even inwerken volgens de tijd vermeld op de verpakking en spoel daarna grondig uit.

Kenmerken

Haartype
krullend en golvend haar
Effect
haar glad maken
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen
Haarproblemen
onhandelbaar

Over het merk Redken

Redken Laboratories werd in 1960 opgericht door de Amerikaanse actrice en zakenvrouw Paula Kent. Zij was, in haar eigen woorden, gefrustreerd door het feit dat veel producten een irriterende uitwerking hadden. Daarom besloot ze om haarverzorgingsproducten te ontwikkelen die ook door mensen met en gevoelige huid konden worden gebruikt – en ze slaagde hierin. 33 jaar later werd Redken een onderdeel van de reus L'Oreal.

Paula en haar persoonlijke stylist Jheri Redding concentreerden zich van begin af aan op onderzoek op het gebied van de proteïnetechnologieën (het haar is voornamelijk opgebouwd uit eiwitten) en pH (een zuurgraad van pH 4,5-5,5 vult de natuurlijke pH-waarde van haar en huid aan).

Het merk Redken zal de belangstelling van iedereen wekken die prachtig en gezond haar wil hebben zonder een kapper te moeten bezoeken, problemen heeft met een branderig gevoel en met jeuk van de hoofdhuid en geen cosmetica kan en wil gebruiken.

Review Redken Frizz Dismiss