RedkenDiamond Oil Glow Dry Olie voor Snelle Fohn Styling

Redken Diamond Oil Glow Dry Olie  voor Snelle Fohn Styling
Redken Diamond Oil Glow Dry Olie  voor Snelle Fohn Styling
100 ml

Code: RED1313 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Redken Diamond Oil Glow Dry
Kenmerken

Redken Diamond Oil Glow Dry beschermd beschadigd haar en geeft glans.

Eigenschappen:

  • verkort de droogtijd tijdens het stylen
  • maakt de haarvezelstructuur glad
  • belast het haar niet en geeft een schitterende glans
  • vergemakkelijkt de styling

Aanbrengen:
Breng de olie in nat haar na het wassen, vooral in de punten, en droog het haar met een haardroger. Voor een intense glans breng je een kleine hoeveelheid olie aan op droog haar.

Volledige samenstelling

1129537RK7 CYCLOPENTASILOXANE, ALCOHOL DENAT., PHENYL TRIMETHICONE, DIMETHICONOL, PARFUM/FRAGRANCE (D173850/1) De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Kenmerken

Consistentie
olie
Haartype
alle haartypen
Effect
Dichtheid en vitaliteit, Thermische bescherming

Over het merk Redken

Redken Laboratories werd in 1960 opgericht door de Amerikaanse actrice en zakenvrouw Paula Kent. Zij was, in haar eigen woorden, gefrustreerd door het feit dat veel producten een irriterende uitwerking hadden. Daarom besloot ze om haarverzorgingsproducten te ontwikkelen die ook door mensen met en gevoelige huid konden worden gebruikt – en ze slaagde hierin. 33 jaar later werd Redken een onderdeel van de reus L'Oreal.

Paula en haar persoonlijke stylist Jheri Redding concentreerden zich van begin af aan op onderzoek op het gebied van de proteïnetechnologieën (het haar is voornamelijk opgebouwd uit eiwitten) en pH (een zuurgraad van pH 4,5-5,5 vult de natuurlijke pH-waarde van haar en huid aan).

Het merk Redken zal de belangstelling van iedereen wekken die prachtig en gezond haar wil hebben zonder een kapper te moeten bezoeken, problemen heeft met een branderig gevoel en met jeuk van de hoofdhuid en geen cosmetica kan en wil gebruiken.

Review Redken Diamond Oil Glow Dry