Redken Curvaceous

Crèmige Shampoo voor Krullend en Gepermanent Haar

Redken Curvaceous Crèmige Shampoo  voor Krullend en Gepermanent Haar
Redken Curvaceous Crèmige Shampoo  voor Krullend en Gepermanent Haar
Redken Curvaceous Crèmige Shampoo  voor Krullend en Gepermanent Haar
300 ml
12,90

Code: RED1271 | Meer dan 20 st. in voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

st
GLS
maandag 19-11-2018
Redken Curvaceous
300 ml | 12,90

Beschrijving van de cosmetica Redken Curvaceous

De shampoo Redken Curvaceous reinigt effectief de hoofdhuid, reinigt grondig het haar en geeft het de natuurlijke schoonheid terug.

Kenmerken:

  • wast het haar en reinigt de hoofdhuid
  • hydrateert intensief
  • versterkt de haarvezels
  • regenereert en voedt het haar

Ingrediënten:

  • zonder sulfaten

Hoe te gebruiken:
Breng een redelijke hoeveelheid shampoo aan op je natte haar. Creëer schuim en spoel goed af. Herhaal indien nodig. Ga voor het optimale resultaat door met de haarverzorging uit dezelfde reeks. Informeer vóór gebruik bij je kapper of dit product geschikt is voor je haar.

Kenmerken

Effect
Glans en zachtheid, Ondersteuning van de golven
Haartype
krullend en golvend haar

Over het merk Redken

Redken Laboratories werd in 1960 opgericht door de Amerikaanse actrice en zakenvrouw Paula Kent. Zij was, in haar eigen woorden, gefrustreerd door het feit dat veel producten een irriterende uitwerking hadden. Daarom besloot ze om haarverzorgingsproducten te ontwikkelen die ook door mensen met en gevoelige huid konden worden gebruikt – en ze slaagde hierin. 33 jaar later werd Redken een onderdeel van de reus L'Oreal.

Paula en haar persoonlijke stylist Jheri Redding concentreerden zich van begin af aan op onderzoek op het gebied van de proteïnetechnologieën (het haar is voornamelijk opgebouwd uit eiwitten) en pH (een zuurgraad van pH 4,5-5,5 vult de natuurlijke pH-waarde van haar en huid aan).

Het merk Redken zal de belangstelling van iedereen wekken die prachtig en gezond haar wil hebben zonder een kapper te moeten bezoeken, problemen heeft met een branderig gevoel en met jeuk van de hoofdhuid en geen cosmetica kan en wil gebruiken.