RedkenColor Extend Blondage Masker voor Blond en Grijs Haar

Redken Color Extend Blondage Masker voor Blond en Grijs Haar
Redken Color Extend Blondage Masker voor Blond en Grijs Haar
Aanbevolen detailhandelsprijs
28,70

Je bespaart 25%
250 ml
21,50

Code: RED02062 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 2-11-2021
Afhaallocaties
dinsdag 2-11-2021
UPS Air Mail
maandag 1-11-2021

Beschrijving Redken Color Extend Blondage
Kenmerken

Het ultragepigmenteerde paarse haarmasker Redken Color Extend Blondage bevat intens toniserende en verzorgende bestanddelen voor kouder, stralender blond haar in amper 5 minuten.

De uiterst geconcentreerde samenstelling met paarse pigmenten, tarwe-eiwit, aminozuren en glycerine toniseert en neutraliseert ongewenste gele en koperen tinten in blond haar, en versterkt en hydrateert het haar tegelijk.

Eigenschappen:

 • kouder, lichter en stralender blond haar in amper 5 minuten
 • draagt bij tot de versterking, voeding en hydratatie van droog en beschadigd blond haar
 • de pigmenten hebben heel snel effect
 • volmaakte neutralisering van blond haar
 • dikke consistentie
 • eenvoudige applicatie

Ingrediënten:

 • paars pigment
 • tarwe-eiwit
 • aminozuren
 • glycerine

Aanbrengen:
Droog je haar met een handdoek na het wassen met de Color Extend Blondage shampoo. Breng het masker met gebruik van gepaste handschoenen aan op het haar maar vermijd de hoofdhuid. Kam je haar door om het product gelijkmatig te verspreiden. Laat 5-10 minuten inwerken, afhankelijk van het gewenste resultaat: 5 minuten voor een lichte neutralisering, 10 minuten voor een maximale neutralisering. Spoel daarna grondig uit. Als er product in je ogen komt, spoel dan onmiddellijk overvloedig met water.

Belangrijke informatie

Contact met de ogen vermijden.

Geschikte handschoenen dragen.

Volledige tekst

Kenmerken

Haartype
blond en licht haar
Effect
Neutralisatie van gele tinten
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen

Over het merk Redken

Redken Laboratories werd in 1960 opgericht door de Amerikaanse actrice en zakenvrouw Paula Kent. Zij was, in haar eigen woorden, gefrustreerd door het feit dat veel producten een irriterende uitwerking hadden. Daarom besloot ze om haarverzorgingsproducten te ontwikkelen die ook door mensen met en gevoelige huid konden worden gebruikt – en ze slaagde hierin. 33 jaar later werd Redken een onderdeel van de reus L'Oreal.

Paula en haar persoonlijke stylist Jheri Redding concentreerden zich van begin af aan op onderzoek op het gebied van de proteïnetechnologieën (het haar is voornamelijk opgebouwd uit eiwitten) en pH (een zuurgraad van pH 4,5-5,5 vult de natuurlijke pH-waarde van haar en huid aan).

Het merk Redken zal de belangstelling van iedereen wekken die prachtig en gezond haar wil hebben zonder een kapper te moeten bezoeken, problemen heeft met een branderig gevoel en met jeuk van de hoofdhuid en geen cosmetica kan en wil gebruiken.

Review Redken Color Extend Blondage