Redken Cerafill Defy

Shampoo voor Dichtheid van het Haar

Redken Cerafill Defy Shampoo  voor Dichtheid van het Haar
Redken Cerafill Defy Shampoo  voor Dichtheid van het Haar
Redken Cerafill Defy Shampoo  voor Dichtheid van het Haar
24,40
Korting 52%
290 ml
11,60

Code: RED1230 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 24-4-2019
Redken Cerafill Defy
290 ml | 11,60

Beschrijving van de cosmetica Redken Cerafill Defy

De shampoo Redken Cerafill Defy reinigt effectief de hoofdhuid, reinigt grondig het haar en geeft het de natuurlijke schoonheid terug.

Kenmerken:

  • wast het haar en reinigt de hoofdhuid
  • voegt glans en volume toe
  • versterkt de haarvezels
  • vermindert de broosheid van het haar
  • geeft het haar een delicate geur

Hoe te gebruiken:
Breng een redelijke hoeveelheid shampoo aan op je natte haar. Creëer schuim en spoel goed af. Herhaal indien nodig. Ga voor het optimale resultaat door met de haarverzorging uit dezelfde reeks. Informeer vóór gebruik bij je kapper of dit product geschikt is voor je haar.

Kenmerken

Effect
Herstel van beschadigd haarHerstel van beschadigd haar
Haartype
beschadigd, gekleurd, normaal

Over het merk Redken

Redken Laboratories werd in 1960 opgericht door de Amerikaanse actrice en zakenvrouw Paula Kent. Zij was, in haar eigen woorden, gefrustreerd door het feit dat veel producten een irriterende uitwerking hadden. Daarom besloot ze om haarverzorgingsproducten te ontwikkelen die ook door mensen met en gevoelige huid konden worden gebruikt – en ze slaagde hierin. 33 jaar later werd Redken een onderdeel van de reus L'Oreal.

Paula en haar persoonlijke stylist Jheri Redding concentreerden zich van begin af aan op onderzoek op het gebied van de proteïnetechnologieën (het haar is voornamelijk opgebouwd uit eiwitten) en pH (een zuurgraad van pH 4,5-5,5 vult de natuurlijke pH-waarde van haar en huid aan).

Het merk Redken zal de belangstelling van iedereen wekken die prachtig en gezond haar wil hebben zonder een kapper te moeten bezoeken, problemen heeft met een branderig gevoel en met jeuk van de hoofdhuid en geen cosmetica kan en wil gebruiken.