Redken Brews

versterkende shampoo voor wit en grijs haar

Redken Brews versterkende shampoo voor wit en grijs haar
Redken Brews versterkende shampoo voor wit en grijs haar
20,40

Je bespaart 34%
300 ml
13,40

Code: RED01437 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-6-2019
Redken Brews
300 ml | 13,40

Product beschrijving Redken Brews

De shampoo Redken Brews reinigt effectief de hoofdhuid, reinigt grondig het haar en geeft het de natuurlijke schoonheid terug.

Kenmerken:

  • versterkt de haarvezels
  • laat het haar zacht achter
  • wast het haar en reinigt de hoofdhuid
  • vermindert de broosheid van het haar

Hoe te gebruiken:
Breng een redelijke hoeveelheid shampoo aan op nat haar. Maak schuim en spoel vervolgens grondig uit.

Kenmerken

Haartype
grijs, normaal

Over het merk Redken

Redken Laboratories werd in 1960 opgericht door de Amerikaanse actrice en zakenvrouw Paula Kent. Zij was, in haar eigen woorden, gefrustreerd door het feit dat veel producten een irriterende uitwerking hadden. Daarom besloot ze om haarverzorgingsproducten te ontwikkelen die ook door mensen met en gevoelige huid konden worden gebruikt – en ze slaagde hierin. 33 jaar later werd Redken een onderdeel van de reus L'Oreal.

Paula en haar persoonlijke stylist Jheri Redding concentreerden zich van begin af aan op onderzoek op het gebied van de proteïnetechnologieën (het haar is voornamelijk opgebouwd uit eiwitten) en pH (een zuurgraad van pH 4,5-5,5 vult de natuurlijke pH-waarde van haar en huid aan).

Het merk Redken zal de belangstelling van iedereen wekken die prachtig en gezond haar wil hebben zonder een kapper te moeten bezoeken, problemen heeft met een branderig gevoel en met jeuk van de hoofdhuid en geen cosmetica kan en wil gebruiken.