Redken Brews

Shampoo voor Iedere Dag

Redken Brews Shampoo  voor Iedere Dag
Redken Brews Shampoo  voor Iedere Dag
20,40

Je bespaart 35%
300 ml
13,20

Code: RED01435 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 28-5-2019
Redken Brews
300 ml | 13,20

Beschrijving van de cosmetica Redken Brews

De shampoo Redken Brews reinigt effectief de hoofdhuid, reinigt grondig het haar en geeft het de natuurlijke schoonheid terug.

Kenmerken:

  • wast het haar en reinigt de hoofdhuid
  • regenereert en voedt het haar
  • versterkt de haarvezels
  • laat het haar zacht achter

Hoe te gebruiken:
Breng een redelijke hoeveelheid shampoo aan op nat haar. Maak schuim en spoel vervolgens grondig uit. Ga voor het optimale resultaat door met de haarverzorging uit dezelfde reeks.

Kenmerken

Effect
Regulering van overmatige talgproductie
Haartype
alle haartypen

Over het merk Redken

Redken Laboratories werd in 1960 opgericht door de Amerikaanse actrice en zakenvrouw Paula Kent. Zij was, in haar eigen woorden, gefrustreerd door het feit dat veel producten een irriterende uitwerking hadden. Daarom besloot ze om haarverzorgingsproducten te ontwikkelen die ook door mensen met en gevoelige huid konden worden gebruikt – en ze slaagde hierin. 33 jaar later werd Redken een onderdeel van de reus L'Oreal.

Paula en haar persoonlijke stylist Jheri Redding concentreerden zich van begin af aan op onderzoek op het gebied van de proteïnetechnologieën (het haar is voornamelijk opgebouwd uit eiwitten) en pH (een zuurgraad van pH 4,5-5,5 vult de natuurlijke pH-waarde van haar en huid aan).

Het merk Redken zal de belangstelling van iedereen wekken die prachtig en gezond haar wil hebben zonder een kapper te moeten bezoeken, problemen heeft met een branderig gevoel en met jeuk van de hoofdhuid en geen cosmetica kan en wil gebruiken.