RasasiFaqat Lil Nissa Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Rasasi Faqat Lil Nissa Eau de Parfum voor Vrouwen
Rasasi Faqat Lil Nissa Eau de Parfum voor Vrouwen
40 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: RSS0572

Verleiding is een spel en een onweerstaanbare geur is een wapen waarmee je altijd wint. De eau de parfum voor vrouwen Rasasi Faqat Lil Nissa hult je in een sensuele, gesofisticeerde geur waarmee je straalt wanneer je maar wil.

  • oriëntaalse geur
  • bloemige geur
  • voor de moderne vrouw van de 21ste eeuw
  • frisse geur, ideaal voor bij warm weer

Samenstelling

Samenstelling
Sinaasappelbloesem , Sambac Jasmijn
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Laat je betoveren door de luxe parfums van het merk Rasasi uit Dubai. Je wordt verrast als je een liefhebber van klassieke oosterse geuren bent maar ook als je voorkeur naar lichtere en frissere geurcomposities gaat. Ontdek de bijzondere geuren van exotische oorden.

Rasasi is een familiebedrijf opgericht al in 1979. De visie van de oprichter Abdul Razzak Kalsekar was eenvoudig - kwaliteit, individualiteit en exclusiviteit van elk Rasasi-parfum. Uit de oosterse geuren kun je de eau de parfum Rasasi La Yuqawam uitproberen - zijn versie voor vrouwen wordt gedomineerd door sandelhout, fijne kaneel en muskus. De versie voor mannen is een mix van amber, leer en suède met een vleugje van houtachtige tonen.

Ben je op zoek naar een klassiekere geur, ga voor Rasasi Blue Lady die als een vers bloemenboeket ruikt met een vleugje citroen. De fruitige en bloemige tonen betoveren je ook in de sensuele eau de parfum Rasasi Hawas for Her. Deze heeft ook een versie voor mannen met de tonen van amber, bergamot en sinaasappelbloesem.