Prada Olfactories Les Mirages - Midnight Train Eau de Parfum Unisex

Prada Olfactories Les Mirages - Midnight Train Eau de Parfum Unisex
Prada Olfactories Les Mirages - Midnight Train Eau de Parfum Unisex
100 ml
250,00

Code: PRA02884 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 29-1-2021
UPS Air Mail
maandag 1-2-2021

Beschrijving van het parfum Prada Olfactories Les Mirages - Midnight Train
Samenstelling

Vergeet alle regels, grenzen en beperkingen. De uniseks eau de parfum Prada Olfactories Les Mirages - Midnight Train is ideaal voor iedereen die niet bang is om uit de rij te stappen.

  • originele geur voor een originele persoonlijkheid
  • uniseks geur

Samenstelling

Samenstelling
Patchuli , Citroen , Amber , Citrusvruchten
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Over het merk Prada

Modeshows van Prada zijn altijd nieuw, onverwacht en boeiend. Ze tonen unieke collecties die schijnbaar bestaan uit tegenstrijdige elementen en een reactie willen uitlokken. Ze zijn emotioneel, maar ook intellectueel. Elk parfum van Prada weerspiegelt deze lading op een unieke wijze. 

Een briljant idee, een specifieke techniek met exclusieve ingrediënten – de typische geuren van Prada bevatten al deze aspecten, maar de ontwerpers van deze geuren maken steeds weer opnieuw originele combinaties. Ze ontleden de geurnoten in kleine deeltjes en verbinden deze met iets totaal onverwachts. Daardoor ontstaan er nieuwe geuren, maar zijn nu geheimzinniger, bijna mystiek. De oude bekende parfums zijn opnieuw ontdekt, tot iets nieuws, iets onwerkelijks.

Ontdek met deze parfums beauty en luxe. Geniet van de Prada Candy een iconische geur voor vrouwen. Of van de Prada Luna Rossa een klassieke geur voor mannen. Geef je over aan de bekoring van Prada, een van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld.

Review Prada Olfactories Les Mirages - Midnight Train