Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light Eau de Parfum Unisex

Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light Eau de Parfum Unisex
Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light Eau de Parfum Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
250,00

Je bespaart 24%
100 ml
189,90

Code: PRA02882 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light
Samenstelling

Hul je in een geur die volmaakt één wordt met je persoonlijkheid en jouw nieuwe handtekening wordt. Voor de uniseks eau de parfum Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light val je al vanaf de eerste keer dat je hem ruikt en tegelijk zal hij je altijd blijven verrassen.

  • originele geur voor een originele persoonlijkheid
  • uniseks geur

Samenstelling

Samenstelling
Muskus , Aldehyden , Mirre , Amber , Madagascar Vanille , Opoponax , Engelwortel
Geursoort
oriëntaalse

Over het merk Prada

Modeshows van Prada zijn altijd nieuw, onverwacht en boeiend. Ze tonen unieke collecties die schijnbaar bestaan uit tegenstrijdige elementen en een reactie willen uitlokken. Ze zijn emotioneel, maar ook intellectueel. Elk parfum van Prada weerspiegelt deze lading op een unieke wijze. 

Een briljant idee, een specifieke techniek met exclusieve ingrediënten – de typische geuren van Prada bevatten al deze aspecten, maar de ontwerpers van deze geuren maken steeds weer opnieuw originele combinaties. Ze ontleden de geurnoten in kleine deeltjes en verbinden deze met iets totaal onverwachts. Daardoor ontstaan er nieuwe geuren, maar zijn nu geheimzinniger, bijna mystiek. De oude bekende parfums zijn opnieuw ontdekt, tot iets nieuws, iets onwerkelijks.

Ontdek met deze parfums beauty en luxe. Geniet van de Prada Candy een iconische geur voor vrouwen. Of van de Prada Luna Rossa een klassieke geur voor mannen. Geef je over aan de bekoring van Prada, een van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld.

Review Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light