PradaLuna Rossa Ocean Gift Setvoor Mannen

Prada Luna Rossa Ocean Gift Set  voor Mannen
Prada Luna Rossa Ocean Gift Set  voor Mannen
Gift Set voor Mannen
76,40

Op voorraad | Code: PRA02993

Luna Rossa Ocean Eau de Toilette 100 ml + miniatura Eau de Toilette 10 ml

1
PostNL
woensdag 1-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 1-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor mannen Prada Luna Rossa Ocean in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set en je kan er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt.

Kenmerken:

  • chique uitvoering
  • doet elke man plezier
  • bevat het gewone formaat van de geur en een miniatuurtje

Inhoud van de set:

  • Luna Rossa Ocean Eau de Toilette 100 ml
  • miniatura Eau de Toilette 10 ml

Samenstelling

Geursoort
aromatisch
Set variant
Gift Set

Modeshows van Prada zijn altijd nieuw, onverwacht en boeiend. Ze tonen unieke collecties die schijnbaar bestaan uit tegenstrijdige elementen en een reactie willen uitlokken. Ze zijn emotioneel, maar ook intellectueel. Elk parfum van Prada weerspiegelt deze lading op een unieke wijze. 

Een briljant idee, een specifieke techniek met exclusieve ingrediënten – de typische geuren van Prada bevatten al deze aspecten, maar de ontwerpers van deze geuren maken steeds weer opnieuw originele combinaties. Ze ontleden de geurnoten in kleine deeltjes en verbinden deze met iets totaal onverwachts. Daardoor ontstaan er nieuwe geuren, maar zijn nu geheimzinniger, bijna mystiek. De oude bekende parfums zijn opnieuw ontdekt, tot iets nieuws, iets onwerkelijks.

Ontdek met deze parfums beauty en luxe. Geniet van de Prada Candy een iconische geur voor vrouwen. Of van de Prada Luna Rossa een klassieke geur voor mannen. Geef je over aan de bekoring van Prada, een van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld.