Prada Les Infusions: Infusion Fleur d'Oranger Eau de Parfum voor Vrouwen

Prada Les Infusions:  Infusion Fleur d'Oranger Eau de Parfum voor Vrouwen
Prada Les Infusions:  Infusion Fleur d'Oranger Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml
111,10

Code: PRA0543 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
Cadeautje voor jou
Geselecteerde merken nu met de 20% korting. In de winkelwagen gebruik de code brands20 De korting is niet van toepassing op producten in speciale aanbieding of uitverkoop.
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Prada Les Infusions: Infusion Fleur d'Oranger
Samenstelling

Licht, fris en tegelijk onmiskenbaar. De eau de parfum voor vrouwen Prada Les Infusions: Infusion Fleur d'Oranger palmt je helemaal in met zijn subtiele, gesofisticeerde geurcompositie die perfect is voor dagelijks gebruik.

  • bloemige geur
  • zuivere, frisse geur
  • voor de moderne vrouw van de 21ste eeuw
  • frisse geur, ideaal voor bij warm weer

Samenstelling

Samenstelling
Tunenische Neroli , Echte Arabische Jasmijn , Sinaasappelbloesem , Indische Tuberoos
Geursoort
bloemig

Over het merk Prada

Modeshows van Prada zijn altijd nieuw, onverwacht en boeiend. Ze tonen unieke collecties die schijnbaar bestaan uit tegenstrijdige elementen en een reactie willen uitlokken. Ze zijn emotioneel, maar ook intellectueel. Elk parfum van Prada weerspiegelt deze lading op een unieke wijze. 

Een briljant idee, een specifieke techniek met exclusieve ingrediënten – de typische geuren van Prada bevatten al deze aspecten, maar de ontwerpers van deze geuren maken steeds weer opnieuw originele combinaties. Ze ontleden de geurnoten in kleine deeltjes en verbinden deze met iets totaal onverwachts. Daardoor ontstaan er nieuwe geuren, maar zijn nu geheimzinniger, bijna mystiek. De oude bekende parfums zijn opnieuw ontdekt, tot iets nieuws, iets onwerkelijks.

Ontdek met deze parfums beauty en luxe. Geniet van de Prada Candy een iconische geur voor vrouwen. Of van de Prada Luna Rossa een klassieke geur voor mannen. Geef je over aan de bekoring van Prada, een van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld.

Review Prada Les Infusions: Infusion Fleur d'Oranger