Prada La Femme Water Splash Eau de Toilette (limited edition) voor Vrouwen

Prada La Femme Water Splash Eau de Toilette (limited edition) voor Vrouwen
Prada La Femme Water Splash Eau de Toilette (limited edition) voor Vrouwen
150 ml

Code: PRA02793 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Prada La Femme Water Splash
Samenstelling

Als je niet juist met volle teugen aan het genieten bent van al het moois dat de zomer te bieden heeft, maakt de eau de toilette voor vrouwen Prada La Femme Water Splash het goed. De geurcompositie is een concentratie van alle zintuiglijke ervaringen die bij dit seizoen horen, zodat je ze waar dan ook kan beleven.

  • fruitig-bloemige geur, perfect voor de zomermaanden
  • vormt een duo met de eau de toilette voor mannen Prada L’Homme Water Splash
  • gelanceerd in 2019 in een limited edition

Samenstelling van de geur
De topnoten worden gevormd door zoete, sappige mandarijn. Een beetje later vermengt de fruitige opening zich met de exotische geur van frangipani, magnolia en meiklokjes. De frisse opening vormt een innemend, verwarmend contrast met de houtachtige tonen van sandelhout die zorgen voor een langdurige finish.

Verhaal van de geur
De geur La Femme Water Splash is een volmaakte weerspiegeling van de tegengestelden die het merk Prada zo fascineren, en deze eau de toilette, gelanceerd in een limited edition, heeft lak aan alle formele indelingen.

De flacon van de geur Prada La Femme Water Splash heeft de vorm van een cilinder en een lichtroze kleur. Net als het doosje is ook de flacon versierd met papier dat een imitatie moet zijn van fijn saffiaanleder, en ook het logo van Prada Milano in een gouden kleur ontbreekt niet.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Frangipani, Lelietje van Dalen , Magnolia
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Prada

Modeshows van Prada zijn altijd nieuw, onverwacht en boeiend. Ze tonen unieke collecties die schijnbaar bestaan uit tegenstrijdige elementen en een reactie willen uitlokken. Ze zijn emotioneel, maar ook intellectueel. Elk parfum van Prada weerspiegelt deze lading op een unieke wijze. 

Een briljant idee, een specifieke techniek met exclusieve ingrediënten – de typische geuren van Prada bevatten al deze aspecten, maar de ontwerpers van deze geuren maken steeds weer opnieuw originele combinaties. Ze ontleden de geurnoten in kleine deeltjes en verbinden deze met iets totaal onverwachts. Daardoor ontstaan er nieuwe geuren, maar zijn nu geheimzinniger, bijna mystiek. De oude bekende parfums zijn opnieuw ontdekt, tot iets nieuws, iets onwerkelijks.

Ontdek met deze parfums beauty en luxe. Geniet van de Prada Candy een iconische geur voor vrouwen. Of van de Prada Luna Rossa een klassieke geur voor mannen. Geef je over aan de bekoring van Prada, een van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld.

Review Prada La Femme Water Splash