Prada La FemmeGift SetIV. voor Vrouwen

Prada La Femme Gift Set  IV. voor Vrouwen
Prada La Femme Gift Set  IV. voor Vrouwen

Code: PRA02866 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Eau de Parfum 50 ml + Bodylotion 100 ml

Cadeautje voor jou
Je kan één van drie verschillende mini parfums in het winkelmandje kiezen, als je een parfum of een set van Prada koopt.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou

Beschrijving van het parfum Prada La Femme
Samenstelling

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor vrouwen Prada La Femme in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set waarvoor elke vrouw op het eerste gezicht door de knieën gaat.

Kenmerken:

  • chique uitvoering
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur
  • doet elke vrouw plezier

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Bodylotion 100 ml

Samenstelling

Set variant
Gift Set

Over het merk Prada

Modeshows van Prada zijn altijd nieuw, onverwacht en boeiend. Ze tonen unieke collecties die schijnbaar bestaan uit tegenstrijdige elementen en een reactie willen uitlokken. Ze zijn emotioneel, maar ook intellectueel. Elk parfum van Prada weerspiegelt deze lading op een unieke wijze. 

Een briljant idee, een specifieke techniek met exclusieve ingrediënten – de typische geuren van Prada bevatten al deze aspecten, maar de ontwerpers van deze geuren maken steeds weer opnieuw originele combinaties. Ze ontleden de geurnoten in kleine deeltjes en verbinden deze met iets totaal onverwachts. Daardoor ontstaan er nieuwe geuren, maar zijn nu geheimzinniger, bijna mystiek. De oude bekende parfums zijn opnieuw ontdekt, tot iets nieuws, iets onwerkelijks.

Ontdek met deze parfums beauty en luxe. Geniet van de Prada Candy een iconische geur voor vrouwen. Of van de Prada Luna Rossa een klassieke geur voor mannen. Geef je over aan de bekoring van Prada, een van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld.

Review Prada La Femme