Prada Candy KissEau de Parfum voor Vrouwen

Prada Candy Kiss Eau de Parfum voor Vrouwen
Prada Candy Kiss Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
115,00

Je bespaart 25%
80 ml
85,90

Code: PRA0691 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
zaterdag 14-12-2019
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 13-12-2019

Beschrijving van het parfum Prada Candy Kiss

Prada Candy Kiss Eau de Parfum voert je met zijn sensuele aroma naar een betoverende oosterse tuin vol bloeiende bloemen.

  • oriëntaalse geur
  • voor de sensuele vrouw
  • om dagelijks te dragen, vooral bij warm weer

Samenstelling

Topnoten
Muskus
Hartnoten
Muskus , Sinaasappelbloesem
Basisnoten
Vanille , Muskus
Geursoort
oriëntaalse

Over het merk Prada

Modeshows van Prada zijn altijd nieuw, onverwacht en boeiend. Ze tonen unieke collecties die schijnbaar bestaan uit tegenstrijdige elementen en een reactie willen uitlokken. Ze zijn emotioneel, maar ook intellectueel. Elk parfum van Prada weerspiegelt deze lading op een unieke wijze. 

Een briljant idee, een specifieke techniek met exclusieve ingrediënten – de typische geuren van Prada bevatten al deze aspecten, maar de ontwerpers van deze geuren maken steeds weer opnieuw originele combinaties. Ze ontleden de geurnoten in kleine deeltjes en verbinden deze met iets totaal onverwachts. Daardoor ontstaan er nieuwe geuren, maar zijn nu geheimzinniger, bijna mystiek. De oude bekende parfums zijn opnieuw ontdekt, tot iets nieuws, iets onwerkelijks.

Ontdek met deze parfums beauty en luxe. Geniet van de Prada Candy een iconische geur voor vrouwen. Of van de Prada Luna Rossa een klassieke geur voor mannen. Geef je over aan de bekoring van Prada, een van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld.