Piz Buin Protect & CoolVerfrissende Bruiningsschuim SPF 15

Piz Buin Protect & Cool Verfrissende Bruiningsschuim SPF 15
Piz Buin Protect & Cool Verfrissende Bruiningsschuim SPF 15
150 ml

Code: PZB1556 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Piz Buin Protect & Cool

Het beschermende zonnebrandmiddel Piz Buin Protect & Cool is een essentieel onderdeel van de huidverzorging tijdens verblijf in de zon.

Kenmerken:

  • beschermt de huid tegen UVA- en UVB-straling
  • hydrateert intensief
  • heeft een verkoelend effect
  • eenvoudig uit te smeren en laat geen vettig laagje achter

Ingrediënten:

  • zonder alcohol

Hoe te gebruiken:
Goed schudden voor gebruik. Spreid een dunne laag uit op de huid van je hele lichaam voor het verblijf in de zon. Breng herhaaldelijk aan om de beschermende werking van het product te handhaven, vooral bij transpiratie, bij zwemmen of afdrogen met een handdoek.

Kenmerken

Beschermingsfactor
medium bescherming (SPF 15 – SPF 25)
Consistentie
schuim
Huidtype
voor alle huidtypes
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Piz Buin

Piz Buin is een merk van cosmetica van topkwaliteit, die met name bestemd is om de menselijke huid te beschermen tegen de zon. De naam Piz Buin kan vertrouwd voorkomen: het is de naam van een berg in de Alpen. De scheikundestudent Franz Greiter had deze berg beklommen en werd naderhand door zijn verbrande huid geïnspireerd om de ontwikkeling van producten met beschermende componenten te starten.

Slechts een paar jaar later, in 1962, introduceerde het merk de beschermingsfactor die in de komende decennia verbeterd en ontwikkeld werd. Er volgden andere belangrijke preparaten van Piz Buin die bestand zijn tegen UV-straling, water en andere voor de huid ongunstige factoren.

Tegenwoordig is het merk is een van de meest bekende op het gebied van de zonnecosmetica. Het biedt klanten een evenwicht tussen een onweerstaanbare gebruinde huid en een compromisloze bescherming. Piz Buin helpt mensen om zonder risico te genieten van een verblijf in de zon.