Piz Buin MoisturisingLippenbalsem SPF 30

Piz Buin Moisturising Lippenbalsem SPF 30
Piz Buin Moisturising Lippenbalsem SPF 30
4,9 gr
5,90

Code: PZB0084 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 21-1-2020
UPS Air Mail
dinsdag 21-1-2020

Product beschrijving Piz Buin Moisturising

Het product Piz Buin Moisturising beschermt effectief ook de meest gevoelige huid van je gezicht tegen zonnestraling.

Kenmerken:

  • het product is geschikt voor zonnig, koud en winderig weer
  • hydrateert en voedt
  • voorkomt gebarsten lippen

Hoe te gebruiken:
Brengt gelijkmatig aan op je lippen voor het verblijf in de zon. Herhaal op elk moment gedurende de dag, als dat nodig is.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Consistentie
balsem
Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)

Over het merk Piz Buin

Piz Buin is een merk van cosmetica van topkwaliteit, die met name bestemd is om de menselijke huid te beschermen tegen de zon. De naam Piz Buin kan vertrouwd voorkomen: het is de naam van een berg in de Alpen. De scheikundestudent Franz Greiter had deze berg beklommen en werd naderhand door zijn verbrande huid geïnspireerd om de ontwikkeling van producten met beschermende componenten te starten.

Slechts een paar jaar later, in 1962, introduceerde het merk de beschermingsfactor die in de komende decennia verbeterd en ontwikkeld werd. Er volgden andere belangrijke preparaten van Piz Buin die bestand zijn tegen UV-straling, water en andere voor de huid ongunstige factoren.

Tegenwoordig is het merk is een van de meest bekende op het gebied van de zonnecosmetica. Het biedt klanten een evenwicht tussen een onweerstaanbare gebruinde huid en een compromisloze bescherming. Piz Buin helpt mensen om zonder risico te genieten van een verblijf in de zon.