Piz Buin AllergyZonnebrandcrème voor Gezicht SPF 50+

Piz Buin Allergy Zonnebrandcrème voor Gezicht  SPF 50+
Piz Buin Allergy Zonnebrandcrème voor Gezicht  SPF 50+
50 ml
13,70

Code: PZB1517 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Alle artikelen uit de categorie zon koop je 15% voordeliger met de code sun15. Deze korting is niet van toepassing op artikelen in aanbieding of uitverkoop.
PostNL
woensdag 3-6-2020
UPS Air Mail
dinsdag 2-6-2020

Product beschrijving Piz Buin Allergy
Kenmerken

Hoewel het gezicht het deel van het lichaam is dat het meest wordt blootgesteld aan zonlicht, vergeten we het vaak voldoende te beschermen tegen zonnestralen. De zonnebrandcrème Piz Buin Allergy Sun Sensitive Skin Face Cream SPF50+ biedt een effectieve bescherming voor gevoelige huid met een neiging tot zonneallergie.

Eigenschappen:

  • wordt snel opgenomen in de huid
  • houdt de huid langdurig gehydrateerd en zacht
  • bestendig tegen zweet en water

Testresultaten:
→ De in-vitrostudie bevestigde dat deze verzorging de roodheid van een gevoelige huid vermindert en schade aan cellen veroorzaakt door zonlicht herstelt. De gecontroleerde studie op 12 vrijwilligers kwam met de volgende resultaten:

  • tot 60% van de deelnemers ervoer een verbetering van erytheem (roodheid van de huid) als gevolg van zonneallergie

Ingrediënten:

  • SPF 50+ - effectieve bescherming tegen de zon en vroegtijdige veroudering van de huid
  • FEVERFEW PFE™ (extract van moederkruid) - bevat antioxidanten
  • Calmanelle-complex - elimineert leuk bij geïrriteerde huid

Aanbrengen:
Breng een voldoende hoeveelheid gelijkmatig aan op de huid. Vergeet ook niet je oren. Slechts een voldoende hoeveelheid crème biedt een goede bescherming tegen zonnestralen. Herhaal de toepassing vooral bij het overmatig zweten, zwemmen of drogen met een handdoek. Vermijd blootstelling aan de zonnen tijden de middaguren en blijf niet te lang in de zon, zelfs na gebruik van een zonnebrand. Stel kleine kinderen niet bloot aan direct zonlicht.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
gevoelig
Huidtype
gevoelig
Beschermingsfactor
zeer hoge bescherming (SPF 50+)
Effect
Kalmerend

Over het merk Piz Buin

In de bergen, in de stad of op het strand. Met de toonaangevende zonnebrandcosmetica Piz Buin is je huid altijd goed beschermd tegen UV-stralen, waar je ook bent.

Het merk werd genoemd naar de berg Piz Buin, die op de Oostenrijks-Zwitserse grens tot 3 312 m de lucht in steekt. Het is deze alpentop die de chemiestudent Franz Greiter in het jaar 1938 beklom - een expeditie waaraan hij verbranding door de zon overhield. Deze onaangename ervaring motiveerde hem om cosmetische producten te beginnen ontwikkelen ter bescherming tegen de zon. In het jaar 1946 ontstond zo één van de eerste zonnebrandcrèmes, Piz Buin Gletscher Creme.

Niet lang daarna kwam Franz Greiter met de beschermingsfactor zoals we hem vandaag kennen. Er volgden nog producten van Piz Buin die bestand waren tegen UV-straling, water, en andere voor de huid ongunstige factoren.

Vandaag behoren de zonnebrandcosmetica van Piz Buin bij de bekendste van het vakgebied. In de portfolio van het merk vind je behalve zonnebrandcrèmes, -melk en -oliën, die je toelaten om volop en zonder risico te genieten van een verblijf in de zon, ook aftersun producten.

Review Piz Buin Allergy