Piz Buin Allergy

Zonnebrand Spray SPF 30

3×
Piz Buin Allergy Zonnebrand Spray  SPF 30
Piz Buin Allergy Zonnebrand Spray  SPF 30
Piz Buin Allergy Zonnebrand Spray  SPF 30
200 ml
21,10

Code: PZB0021 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
maandag 28-1-2019
Piz Buin Allergy
200 ml | 21,10

Beschrijving van de cosmetica Piz Buin Allergy

Het beschermende zonnebrandmiddel Piz Buin Allergy is een essentieel onderdeel van de huidverzorging tijdens verblijf in de zon.

Kenmerken:

  • beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door UV-straling
  • geeft de huid de nodige hydratatie
  • voorkomt veroudering van de huid
  • voorkomt allergische reacties op de zonnestraling
  • het product is waterbestendig

Hoe te gebruiken:
Herhaal indien nodig, vooral na het baden, na afdrogen met een handdoek of na overmatig zweten. Spreid een dunne laag uit op de huid van je hele lichaam voor het verblijf in de zon.

Kenmerken

Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)
Consistentie
spray
Huidtype
gevoelig, voor alle huidtypes
Huidtype
gevoelig
Volgens huidproblemen
gevoelig & allergisch

Over het merk Piz Buin

Piz Buin is een merk van cosmetica van topkwaliteit, die met name bestemd is om de menselijke huid te beschermen tegen de zon. De naam Piz Buin kan vertrouwd voorkomen: het is de naam van een berg in de Alpen. De scheikundestudent Franz Greiter had deze berg beklommen en werd naderhand door zijn verbrande huid geïnspireerd om de ontwikkeling van producten met beschermende componenten te starten.

Slechts een paar jaar later, in 1962, introduceerde het merk de beschermingsfactor die in de komende decennia verbeterd en ontwikkeld werd. Er volgden andere belangrijke preparaten van Piz Buin die bestand zijn tegen UV-straling, water en andere voor de huid ongunstige factoren.

Tegenwoordig is het merk is een van de meest bekende op het gebied van de zonnecosmetica. Het biedt klanten een evenwicht tussen een onweerstaanbare gebruinde huid en een compromisloze bescherming. Piz Buin helpt mensen om zonder risico te genieten van een verblijf in de zon.