Piz Buin After Sun

Verkoelende Afster Sun Melk

Piz Buin After Sun Verkoelende Afster Sun Melk
Piz Buin After Sun Verkoelende Afster Sun Melk
400 ml
15,50

Code: PZB1494 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
maandag 26-8-2019
UPS Air Mail
maandag 26-8-2019
Piz Buin After Sun
400 ml | 15,50

Product beschrijving Piz Buin After Sun

Het middel na het zonnebaden Piz Buin After Sun zorgt voor de benodigde regeneratie en kalmering van de door de zon vermoeide huid.

Kenmerken:

  • hydrateert intensief
  • verzorgt en regenereert
  • heeft een verkoelend effect
  • geeft een fris gevoel

Hoe te gebruiken:
Gelijkmatig aanbrengen op de schone huid van het hele lichaam na het zonnebaden.

Kenmerken

Consistentie
melk
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Piz Buin

Piz Buin is een merk van cosmetica van topkwaliteit, die met name bestemd is om de menselijke huid te beschermen tegen de zon. De naam Piz Buin kan vertrouwd voorkomen: het is de naam van een berg in de Alpen. De scheikundestudent Franz Greiter had deze berg beklommen en werd naderhand door zijn verbrande huid geïnspireerd om de ontwikkeling van producten met beschermende componenten te starten.

Slechts een paar jaar later, in 1962, introduceerde het merk de beschermingsfactor die in de komende decennia verbeterd en ontwikkeld werd. Er volgden andere belangrijke preparaten van Piz Buin die bestand zijn tegen UV-straling, water en andere voor de huid ongunstige factoren.

Tegenwoordig is het merk is een van de meest bekende op het gebied van de zonnecosmetica. Het biedt klanten een evenwicht tussen een onweerstaanbare gebruinde huid en een compromisloze bescherming. Piz Buin helpt mensen om zonder risico te genieten van een verblijf in de zon.