Penhaligon's Vaara

Eau de Parfum Unisex 50 ml

Penhaligon's Vaara Eau de Parfum Unisex 50 ml
Penhaligon's Vaara Eau de Parfum Unisex 50 ml
50 ml

Code: PEH0205 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Penhaligon's Vaara

Penhaligon's Vaara Eau de Parfum is bedoeld voor iedereen die graag nieuwe mogelijkheden ontdekt en ernaar verlangt om onvergetelijke momenten vol spanning te beleven!

  • oriëntaalse geur
  • uniseks geur – voor mannen en voor vrouwen
  • om dagelijks te dragen, vooral bij warm weer

Samenstelling

Topnoten
Koriander, Roze Water, Saffraan
Hartnoten
Bulgaarse Rozenolie, Freesia, Iris, Magnolia, Marokkaanse Roos, Pioenroos
Basisnoten
Benzoine, Ceder, Harsen, Honing, Sandelhout, Tonkaboon, Witte Muskus
Geursoort
oriëntaalse

Over het merk Penhaligon's

Pensionado's is een Brits merk van luxe nicheparfums, dat werd opgericht in 1870 en vernoemd is naar de oprichter William Penhaligon. Deze Engelsman, die het aan creativiteit en enthousiasme voor nieuwe dingen niet ontbrak, gebruikte de karakteristieke gewichtigdoenerij van zijn tijd. Zijn eerste werk was Hammam Bouquet – een geur die geïnspireerd is door de Turkse baden en de sfeer.

Vandaag bevat het portfolio van Penhaligon‘s vele persoonlijke geuren voor mannen en vrouwen, die geïnspireerd zijn door unieke situaties, bijzondere plaatsen en magische momenten. De best verkochte ervan – Blenheim Bouquet – werd in 1902 vervaardigd op verzoek van de hertog van Marlborough in Blenheim Palace. Voor Penhaligon‘s zijn ook de originele flacons karakteristiek. Die worden nog steeds gemaakt naar het oorspronkelijke ontwerp van de oprichter – helder glas, een stop en op de hals een opvallende strik.

Sinds het begin in het decadente Victoriaanse tijdperk tot heden ontstaan onder het merk Penhaligon‘s nicheparfums voor de meest veeleisende klanten, parfums die verhalen vertellen en inspiratie putten uit het onverwachte.

Beoordeling Penhaligon's Vaara

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!