Penhaligon's Quercus Geparfumeerde vloeibare zeep Unisex

 • Penhaligon's Quercus Geparfumeerde vloeibare zeep Unisex
   meer

  Varianten Penhaligon's Quercus

  • Penhaligon's Quercus Geparfumeerde vloeibare zeep Unisex 300 ml Geparfumeerde vloeibare zeep Unisex 300 ml  

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Code: PEH0170

   Breng mij op de hoogte

  Omhoog

  Parfum beschrijving Penhaligon's Quercus

  Beoordeling

  Design

  Uithoudingsvermogen

  Intensiteit

  Algemene indruk

  De geparfumeerde vloeibare zeep Penhaligon's Quercus is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Ontdoet je huid van al het vuil, verzacht hem en geeft hem een onvervangbaar aroma.

  Omhoog

  Over merk Penhaligon's

  Pensionado's is een Brits merk van luxe nicheparfums, dat werd opgericht in 1870 en vernoemd is naar de oprichter William Penhaligon. Deze Engelsman, die het aan creativiteit en enthousiasme voor nieuwe dingen niet ontbrak, gebruikte de karakteristieke gewichtigdoenerij van zijn tijd. Zijn eerste werk was Hammam Bouquet – een geur die geïnspireerd is door de Turkse baden en de sfeer.

  Vandaag bevat het portfolio van Penhaligon‘s vele persoonlijke geuren voor mannen en vrouwen, die geïnspireerd zijn door unieke situaties, bijzondere plaatsen en magische momenten. De best verkochte ervan – Blenheim Bouquet – werd in 1902 vervaardigd op verzoek van de hertog van Marlborough in Blenheim Palace. Voor Penhaligon‘s zijn ook de originele flacons karakteristiek. Die worden nog steeds gemaakt naar het oorspronkelijke ontwerp van de oprichter – helder glas, een stop en op de hals een opvallende strik.

  Sinds het begin in het decadente Victoriaanse tijdperk tot heden ontstaan onder het merk Penhaligon‘s nicheparfums voor de meest veeleisende klanten, parfums die verhalen vertellen en inspiratie putten uit het onverwachte.

   

   

  Omhoog

  Video bij Penhaligon's Quercus

  Omhoog

  Beoordeling Penhaligon's Quercus

  Wat vind je van Penhaligon's Quercus ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "


  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​