Penhaligon's Castile

Eau de Toilette Unisex 100 ml

Penhaligon's Castile Eau de Toilette Unisex 100 ml
Penhaligon's Castile Eau de Toilette Unisex 100 ml
100 ml

Code: PEH0188 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Penhaligon's Castile

Penhaligon's Castile Eau de Toilette is een uiting van optimisme en een gevoel van volkomen geluk. Waan jezelf in een geur die je de hele dag in een goed humeur zal brengen!

  • citrusgeur
  • uniseks geur – voor mannen en voor vrouwen
  • om dagelijks te dragen, vooral bij warm weer

Samenstelling

Topnoten
Neroli , Petitgrain
Hartnoten
Bergamot , Roos , Sinaasappelboom bloesem
Basisnoten
Muskus , Zeldzame Houtsoorten
Geursoort
citrus

Over het merk Penhaligon's

Pensionado's is een Brits merk van luxe nicheparfums, dat werd opgericht in 1870 en vernoemd is naar de oprichter William Penhaligon. Deze Engelsman, die het aan creativiteit en enthousiasme voor nieuwe dingen niet ontbrak, gebruikte de karakteristieke gewichtigdoenerij van zijn tijd. Zijn eerste werk was Hammam Bouquet – een geur die geïnspireerd is door de Turkse baden en de sfeer.

Vandaag bevat het portfolio van Penhaligon‘s vele persoonlijke geuren voor mannen en vrouwen, die geïnspireerd zijn door unieke situaties, bijzondere plaatsen en magische momenten. De best verkochte ervan – Blenheim Bouquet – werd in 1902 vervaardigd op verzoek van de hertog van Marlborough in Blenheim Palace. Voor Penhaligon‘s zijn ook de originele flacons karakteristiek. Die worden nog steeds gemaakt naar het oorspronkelijke ontwerp van de oprichter – helder glas, een stop en op de hals een opvallende strik.

Sinds het begin in het decadente Victoriaanse tijdperk tot heden ontstaan onder het merk Penhaligon‘s nicheparfums voor de meest veeleisende klanten, parfums die verhalen vertellen en inspiratie putten uit het onverwachte.

Beoordeling Penhaligon's Castile

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!