Pearl Drops Smokers

Whitening Tandpasta voor Rokers

2×
Pearl Drops Smokers Whitening Tandpasta voor Rokers
Pearl Drops Smokers Whitening Tandpasta voor Rokers
50 ml

Code: PDR0459 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Koop een product in de categorie mondverzorging en als cadeau ontvangt je een MEDIBLANC mini-tandpasta met whitening effect.

Product beschrijving Pearl Drops Smokers

De tandpasta voor rokers Pearl Drops Smokers heeft een intensief blekend effect. Verwijdert de oppervlakteverkleuring van de tanden en voorkomt dat het verdere vastzetten ervan.

Kenmerken:

  • verwijdert de vlekken na het roken
  • beschermt tegen het ontstaan van tandcariës
  • reinigt de tanden

Hoe te gebruiken:
Het is raadzaam om de pasta minstens 2x per dag te gebruiken, 's ochtends en 's avonds en eventueel na elke maaltijd.

Over het merk Pearl Drops

Het merk Pearl Drops weet uitstekend dat een helder witte glimlach het zelfvertrouwen aanzienlijk kan vergroten. Het richt de aandacht daarom op mondverzorgingsproducten die zijn ontworpen voor de perfecte reiniging en het witter maken van de tanden.

Dankzij vakkennis en het gebruik van hoogwaardige technologieën ontwikkelt het merk Pearl Drops producten die je helpen om een prachtige, stralende glimlach te kunnen vertonen. De preparaten zijn zacht voor het glazuur en kunnen ongewenste donkere vlekken op de tanden verwijderen, wat ook handig is voor rokers.

De mondverzorgingsproducten van Pearl Drops maken niet alleen je tanden zichtbaar witter, maar verschaffen ook uitstekende gebitsverzorging. Zo kan je er zeker van zijn dat je elke dag een perfecte glimlach kan laten zien!