Payot Sun Sensizonnebrandmist in spray SPF 30

Payot Sun Sensi zonnebrandmist in spray SPF 30
Payot Sun Sensi zonnebrandmist in spray SPF 30
35,00

Je bespaart 15%
125 ml
29,80

Code: PAY00694 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 25-2-2020
UPS Air Mail
dinsdag 25-2-2020
  • Product beschrijving
  • Over het merk
  • Review

Product beschrijving Payot Sun Sensi
Kenmerken

Het beschermende zonnebrandmiddel Payot Sun Sensi is een essentieel onderdeel van de huidverzorging tijdens verblijf in de zon.

Kenmerken:

  • absorbeert snel
  • beschermt de huid tegen voortijdige veroudering
  • verlengt het effect van gebruinde huid
  • versnelt het natuurlijke proces van het zonnebaden
  • beschermt de huid tegen UVA- en UVB-straling
  • kan worden gebruikt op gezicht en lichaam

Hoe te gebruiken:
Breng voor het verblijf in de zon een toereikende hoeveelheid aan op de huid van het hele lichaam. Herhaal zo nodig, vooral na het baden, als je zweet en je huid droogt met een handdoek. Blijf niet te lang in de zon, ook al heb je middelen tegen verbranding door zonlicht gebruikt. Stel kleine kinderen niet bloot aan direct zonlicht.

Kenmerken

Consistentie
spray
Huidtype
voor alle huidtypes
Huidtype
alle huidtypen
Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)

Over het merk Payot

Werk actief aan je schoonheid. Sluit je aan bij vrouwen die al 100 jaar het merk Payot bij hun dagelijkse rituelen gebruiken waardoor ze elke dag een buitengewone ervaring meemaken. De producten zijn geschikt voor vrouwen in verschillende levensfases, met uiteenlopende behoeften van verschillende huidtypen. Hun succes is vooral te danken aan de authenticiteit en het vertrouwen.

Payot gebruikt ervaring en zorg van professionele schoonheidsspecialisten die in de vorm van cosmetische producten in de thuisomgeving verder wordt toegepast. De Payot-producten zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken, innovatieve samenstelling, maar ook op de manier hoe we een product sensueel waarnemen. Daarom wordt bij de huidverzorging van Payot ook veel aandacht besteed aan geuren, kleuren en texturen. De karakteristieke afgeronde verpakkingen worden vervolgens geïnspireerd door vrouwelijke rondingen.

Wil je je huid een handje helpen om mooi te worden? Probeer bijvoorbeeld de chrono-actieve crème Payot van de lijn Blue Techni Liss die je huid perfect beschermt tegen de agressieve invloeden van buitenaf. De lijn My Payot is vooral gericht op het verhelderen van je huid. Mocht je je huidtint willen egaliseren, ga voor de Payot CC crème.

Review Payot Sun Sensi