Pàris à la plus belle Fresh FloralEau de Parfum voor Vrouwen

Pàris à la plus belle Fresh Floral Eau de Parfum voor Vrouwen
Pàris à la plus belle Fresh Floral Eau de Parfum voor Vrouwen
80 ml
89,00

Code: PPB00304 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 7-7-2020
UPS Air Mail
dinsdag 7-7-2020

Beschrijving van het parfum Pàris à la plus belle Fresh Floral
Samenstelling

Een vers bloemboeket aangevuld met verrukkelijk fruit omringt je met de zijdezachte geur van de lente. Op het eerste zicht vrolijk en zacht, maar binnenin vol vrouwelijke kracht. De eau de parfum Pàris à la plus belle Fresh Floral Rose de Grasse & Fruity Accord bestrooit je met rozenblaadjes en doet zelfs de somberste dag stralen.

  • lichte geur van rozen en fruit
  • romantisch en teder
  • doet denken aan een bloeiende lentetuin

Samenstelling van de geur
De geur Fresh Floral is als ruiken aan een kleurrijk boeket op de tuintafel. De verzadigende tonen van de roos van Grasse worden verzacht door delicate fresia en meiklokjes. De zuivere witte muskus roept een zomerbriesje op en het sandelhout en mos sluiten de compositie voor lange tijd in een frisse harmonie. De roze kleur van de geur Fresh Floral doet denken aan de schattige rode wangen van een verliefd meisje.

Het verhaal van de geur
De geur Fresh Floral is bedoeld voor het eeuwig nieuwsgierige, tedere en vrolijke meisje in elk van ons. Voor de vrouw die van het leven houdt, van bloemige jurken, weekenduitjes en herinneringen uit haar kindertijd. Ze bruncht graag in de tuin met vrienden, is dol op cheesecake en op liedjes zingen, zomaar voor de lol. „Fresh Floral is een licht zure, fragiele frisheid. Ze geeft onuitputtelijke energie,“ zegt parfumeuse Violaine Colas over de geur.

Samenstelling

Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Muskus , Roos , Perzik , Freesia
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Mos, Sandelhout
Geursoort
fruitig, bloemig, groen

Review Pàris à la plus belle Fresh Floral